Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kantinestoelen | Eetkamerstoelen

Kantinestoelen | eetkamerstoelen zijn een onderdeel van de ruime collectie kantoormeubelen van De Projectinrichter. Stoelen die toegepast kunnen worden in een kantine, eetkamer of horecagelegenheid zijn vaak stapelbaar en te koppelen. Wilt u een kantinestoel kopen? Wij adviseren u graag over diverse stoelen.

Wij hebben een ruime keus aan stoelen en horecameubilair. Eetkamerstoelen, houten kantinestoelen, geheel gestoffeerd, kunststof stoelen, stapelbaar en zelfs barkrukken. De afbeeldingen hierboven zijn slechts voorbeelden en kunnen vaak in diverse kleurstellingen worden uitgevoerd. Steeds vaker worden kantinestoelen met een afneembare stof toegepast. Wilt u een kantinestoel bij u op locatie uitproberen dat is in overleg mogelijk.

Voor vragen en advies kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook als het gaat om bijpassende kantinetafels of sfeerlicht. In onze showrooms zijn ook een hoop stoelen te bekijken. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Voor een bezoek kunt u het beste een afspraak maken, dan reserveren wij voldoende tijd. Bel 088-650 12 34 voor een afspraak of meer informatie over kantinestoelen.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Kantinestoelen.