Stoelen

Zoekt u een stoel voor uw vergaderruimte, uw kantine, restaurant of conferentiezaal? Wij hebben stoelen die veelzijdig  in gebruik, in verschillende uitvoeringen, materialen, kleuren en voor elk budget. Van kunststof stoelen, waar hygiëne een belangrijk aspect is, gestoffeerde stoelen voor comfort en luxe, koppelbaar en stapelbare stoelen (ideaal voor gebruik in zalen) en NEN-EN 14703 gecertificeerde zaalstoelen tot stoelen van hout voor een warme uitstraling.

Lees meer

1 / 20

Volgende

Stapelbare vergaderstoelen voor het flexibel inrichting van een vergaderruimte. Wij bieden een zeer ruime collectie vergaderstoelen. De stapelbare stoelen bieden de mogelijkheid om een vergaderkamer snel op te bouwen of van opstelling te veranderen. De stapelbare vergaderstoelen zijn ruimte besparend en passen binnen elk kantoor. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Of u nu zoek naar stapelbare slede vergaderstoelen of een 4-poots stoelen. Onze adviseurs geven u geheel vrijblijvend advies. De stapelbare stoelen zijn vaak ook aan elkaar te koppelen of optioneel te voorzien van een koppelelement.

Stoelen in allerlei varianten

Binnen onze ruime collectie stoelen zijn er veel varianten, namelijk; koppelbare zaalstoelen en stapelbare stoelen. Hierdoor is een zaal, restaurant, kerk of kantine flexibel in te richten. Zaalstoelen zijn multifunctioneel toe te passen. Er zijn stoelen met een vaste zitschaal of losse zitting en rugleuning. Bij het aanschaffen van zaalstoelen adviseren wij u graag over het type koppeling (bijvoorbeeld brandweer gecertificeerde koppelingen) en diverse andere koppel mogelijkheden, de manier van stapelen, het soort glider (voor zowel harde- als zachte vloeren) en het gewicht van de stoel. Een zaalstoel is leverbaar met of zonder armleuningen. Bij stapelbare stoelen kan optioneel gekozen worden voor een stapelkar/steekwagen. De stapelbaarheid is afhankelijk van het stoeltype.

We laten u graag de eindeloze mogelijkheden zien en helpen u graag bij de keuze van de stoel die past bij uw kantoorinrichtingsconcept. Neem contact met ons op voor advies of bekijk hieronder een selectie van de mogelijkheden.