Kantoormeubilair leasen

Als ondernemer is het belangrijk om te investeren in goede kantoormeubelen die zorgen voor een gezonde werkhouding en een professionele uitstraling. Het kopen van deze meubelen kan echter een flinke aanslag zijn op de portemonnee. Kantoormeubilair leasen is daarom mogelijk een slimmere keuze. Ontdek de voordelen van het leasen van kantoormeubelen en waarom deprojectinrichter de beste keuze is voor uw bedrijf.

Kantoormeubilair leasen: de verschillende leaseopties

In samenspraak met onze adviseurs kunt u kiezen uit een viertal leaseopties: financial lease, operational lease, sale & leaseback en shortlease. Alle vier de leasevormen verschillen van elkaar en daarom kan het ene leasecontract beter passen bij uw huidige bedrijfsvoering dan een ander.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Hoe werkt financial lease?


Dit is een leasevorm waarbij de leasemaatschappij het volledige investeringsbedrag betaalt voor uw nieuwe kantoorinrichting. U als ondernemer betaalt vervolgens een vast bedrag in termijnen terug. Hier wordt nog wel de rente bij opgeteld. Bij financial lease bent u direct eigenaar van het kantoormeubilair en als eigenaar dient u ook het onderhoud zelf te verzorgen.
Hoe werkt financial lease?

Hoe werkt operationele lease van kantoormeubilair?

Operationele lease kunt u vergelijken met een huurovereenkomst. Onze financiële partner investeert in uw kantoorinrichting en wordt daardoor juridisch en economisch eigenaar, waarna u de volledige kantoorinrichting huurt van onze financiële partner. De maandelijkse leasetermijn die u vanuit uw onderneming betaalt is opgebouwd uit afschrijvingskosten, financieringskosten, administratie- en managementkosten.
Hoe werkt operationele lease van kantoormeubilair?

Hoe werkt operationele lease van kantoormeubilair?

Operationele lease kunt u vergelijken met een huurovereenkomst. Onze financiële partner investeert in uw kantoorinrichting en wordt daardoor juridisch en economisch eigenaar, waarna u de volledige kantoorinrichting huurt van onze financiële partner. De maandelijkse leasetermijn die u vanuit uw onderneming betaalt is opgebouwd uit afschrijvingskosten, financieringskosten, administratie- en managementkosten.
Hoe werkt operationele lease van kantoormeubilair?

Wat is sale & leaseback?

Wilt u in één klap de liquiditeit van uw onderneming vergroten, dan kunt u dat mogelijk bewerkstelligen met onze derde leasevorm: sale and leaseback. Bij deze leaseoptie komt er een experts langs om uw huidige kantoorinrichting te taxeren, waarna u de kantoorinrichting kunt verkopen aan de leasemaatschappij. Vervolgend leaset u uw kantoorinrichting terug via een financial of operational leasecontract. Op deze manier komt er op korte termijn werkkapitaal vrij die u als ondernemer elders in kunt investeren.

Meer lezen over sale & leaseback

Wanneer kiezen voor shortlease?

Shortlease is een leasevorm waarbij er voor een relatief korte periode, bijvoorbeeld enkele maanden, kantoormeubilair nodig is. Shortlease wordt vaak gebruikt bij tijdelijke projecten of als er tijdelijk extra capaciteit gewenst is.

Leasen van kantoormeubelen ook vergadermeubilair

Voordelen van kantoormeubelen leasen

Het leasen van kantoormeubelen brengt talloze voordelen met zich mee voor bedrijven. Zo bespaart u niet alleen op kosten, maar bent u ook flexibeler, werkt u aan een schonere wereld en hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud en reparaties.

Kantoormeubelen huren kan leiden tot flinke kostenbesparing

Leasen kan kostenbesparend zijn voor bedrijven die zich geen grote uitgaven voor kantoormeubilair kunnen veroorloven. Door het leasen van kantoormeubelen hoeft u niet in één keer een grote investering te doen. U betaalt maandelijks een vast leasebedrag, dat lager is dan de aanschafkosten van nieuwe meubelen.
Vitaal op de werkvloer met ergonomische krukken

Meer flexibiliteit met een gehuurde kantoorinrichting

Als uw bedrijf groeit of krimpt, kunt u de huur van uw kantoormeubelen hierop aanpassen. Bedrijven die kantoormeubilair leasen hebben de mogelijkheid om hun meubelen te upgraden, uit te breiden of te vervangen wanneer dat nodig is. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en aanpasbaarheid aan de veranderende behoeften van uw bedrijf. Kantoormeubilair leasen zorgt bovendien voor financiële flexibiliteit en de vrijheid om de investering elders onder te brengen.
Nomos System sfeerfoto

Kantoormeubilair leasen verhoogt de duurzaamheid

Deprojectinrichter werkt met hoogwaardige kantoormeubelen die gemaakt zijn van duurzame materialen. Ons kantoormeubilair gaat niet alleen lang mee, maar krijgt ook een nieuw leven na afloop van de leaseovereenkomst. Door het leasen van kantoormeubelen draagt u dan ook bij aan de circulaire economie en daarmee aan een duurzame toekomst.
Groen op kantoor met planten

Onderhoud en reparatie wordt verzorgd door experts

Bij het leasen van kantoormeubilair zijn de kosten voor onderhoud en reparatie inbegrepen in het leasebedrag. Dit betekent dat u zich als bedrijf geen zorgen hoeft te maken over extra kosten voor het onderhoud van het kantoormeubilair. Eventuele reparaties worden snel en vakkundig uitgevoerd door onze deskundige monteurs.
Circulair levensduur verlengend onderhoud

Ons groeiprogramma

Verwacht u de komende periode hard te groeien met uw onderneming? Dan kunt u uw interieur laten meegroeien met operationele lease, naargelang uw actuele behoefte. Samen met uw accountmanager komt u een leasevolume overeen voor een periode van minimaal 12 maanden. In die periode kunt u kleine investeringen (vanaf slechts € 500,-) onder de voorwaarden van uw overeengekomen leasevolume onderbrengen. Met het groeiprogramma bent u maximaal flexibel en uw mogelijke besparing kan oplopen tot wel 6%. We controleren uw kredietwaardigheid uitsluitend aan het begin van de overeenkomst. Daarna is er geen controle meer vereist, betaalt u geen administratiekosten en kunt u zelfs andere tekenbevoegden bij ons aanmelden.

De ideale werkplek op kantoor

Waarom kantoormeubilair leasen bij deprojectinrichter?

Als het gaat om kantoormeubilair leasen, biedt deprojectinrichter een uitgebreid assortiment aan producten van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor elk budget. Ons deskundige team helpt u bij het kiezen van het juiste meubilair voor uw kantoor. We bieden ook onderhouds- en reparatiediensten aan, zodat uw meubelen altijd in topconditie blijven.

U kiest voor deprojectinrichter, want:
  • We hebben een zeer uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen, van werkplekken tot bureaustoelen en van kantoorkasten tot projectstoffering. Hierdoor vindt u altijd de juiste meubelen die passen bij uw bedrijf.
  • We garanderen hoogwaardige kwaliteit. Zo werken we alleen met gerenommeerde merken die hoogwaardige kwaliteit leveren. Hierdoor bent u verzekerd van kantoormeubelen die lang meegaan en bijdragen aan een gezonde, ergonomische werkhouding.
  • We staan voor uitstekende service. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar met persoonlijk advies en hulp bij het maken van uw keuze. Daarnaast leveren we de meubelen op de door u gewenste locatie en monteren we ze voor u.
  • Duurzaamheid vinden we ontzettend belangrijkBij deprojectinrichter staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We leveren daarom alleen kantoormeubelen die gemaakt zijn van duurzame materialen en die bijdragen aan een circulaire economie.
  • We zijn echt onafhankelijk. En dat betekent voor u dat we voor uw specifieke situatie de beste match naar voren schuiven.
Waarom kantoormeubilair leasen bij deprojectinrichter?

Zo leaset u kantoormeubelen bij De Projectinrichter:

Onze experts sturen u graag een vrijblijvend voorstel om uw investering volledig of gedeeltelijk te kunnen financieren. In samenwerking met onze financiële partner berekenen we het leasetarief voor de duur van de gewenste leasetermijn. Zodra de overeenkomst rond is, zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van uw nieuwe kantoorinrichting. Na afloop van de overeenkomst bepaalt u zelf of u de kantoorinrichting overneemt, retourneert of de looptijd verlengt.

Hoe kunnen we u helpen?

Overweegt u het leasen van kantoormeubelen? Kantoormeubilair leasen kan een slimme keuze zijn voor elk bedrijf dat zich wil concentreren op de kernactiviteiten en de operationele kosten wil verlagen. Bij deprojectinrichter zijn we er trots op onze klanten hoogwaardige producten en uitstekende service te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op via 088-650 12 34 om te zien hoe we u kunnen helpen uw kantoor in te richten en uw bedrijf te laten groeien.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.