Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Tom Dixon Base Floor Light Copper

Tom Dixon Base
Tom Dixon Base
Tom Dixon Base
Tom Dixon Base
Tom Dixon Base

Collectie: 2013 

Tom Dixon Base Floor Light Copper

De Tom Dixon Base Floor Light Copper is een staande vloerlamp die geïnspireerd is op het minimalisme. Een kleine, maar stevige gietijzeren voet, een ranke stalen frame en een stijlvolle koperkleurige lampenlap.
Hierdoor is deze vloerlamp uitermate geschikt in een wachtkamer, entree of lobby. Hij neemt niet veel plek in beslag maar door de lampenkap valt hij toch op.
De Tom Dixon Base Copper Floor EU heeft productnummer BSS02C-FEUM en weegt 4,35 kg.

Gebruikte materialen en afmetingen

De Tom Dixon Base Floor Light Copper vloerlamp heeft een esthetische zwart gietijzeren voet en een gepolijst koperkleurige lampenkap. Het frame is van staal.
De voet is 27 cm breed en de lamp is in totaal 160 cm hoog. De lampenkap is 50 cm breed.

Onderhoudsadvies

Het advies is om de Tom Dixon Base Floor Light Copper vloerlamp te reinigen met een zachte, droge doek. Gebruik geen polijstmiddelen, water of schurende materialen bij het schoonmaken. Schakel altijd de stroomvoorziening alvorens te reinigen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tom Dixon Base.