Tom Dixon - Wingback

Tom Dixon Wingback is een serie bestaande uit fauteuils en een poef. Het Tom Dixon Wingback zitmeubilair is geïnspireerd uit de klassieke wingback stoel uit de 17e eeuw. De collectie is leverbaar in diverse kleuren en is te bekleden in verschillende stoffen.

DesignerTom Dixon
Lees meer
 • Tom Dixon Wingback fauteuil en poef productfoto
  Tom Dixon Wingback FauteuilVanaf € 1.610,-
 • Tom Dixon Wingback fauteuil en poef productfoto
  Tom Dixon Wingback PoefVanaf € 775,-

Geschiedenis van de Wingback stoel

De Wingback haalt zijn inspiratie uit de traditionele Wingback stoel uit de 17e eeuw. De originele wingback stoel staat bekend om zijn vleugels aan de achterkant van de stoel die zich verspreiden tot aan de armleuning. De wingback stoel werd voornamelijk gebruikt voor naast de open haard. De vleugels van de stoel houden namelijk de warmte van de open haard vast.

Akoestiek

Het Tom Dixon Wingback zitmeubilair is een opvallende toevoeging aan uw kantoor vanwege zijn royale en elegante uiterlijk. De Tom Dixon Wingback stoel heeft ook een moderne twist gekregen waarbij de vleugels zelfs dienen als akoestische bescherming voor tijdens het bellen. Hierdoor is de Tom Dixon Wingback fauteuil geschikt om u even terug te trekken zodat u ongestoord kunt telefoneren met zakelijke klanten.

Kenmerken van het Tom Dixon Wingback meubilair

 • De materialen van de Tom Dixon Wingback meubelen: gestoffeerd, schuim, eikenhout en staal.   
 • De bekleding is gemaakt van Kvadrat stoffen in diverse kleuren.
 • Onderstel: 4- poots in zwart, natuurlijk, chroom of messing afwerking.
 • Ontwerper: Tom Dixon.

Varianten uit de Tom Dixon Wingback collectie

 • Wingback Fauteuil
 • Wingback Poef

Akoestische meting

Wanneer u investeert in een goede akoestiek op kantoor is het belangrijk dat deze meubelen daadwerkelijk helpen. Om zeker te weten of de akoestische oplossingen geschikt zijn voor op uw kantoor kunt u bij De Projectinrichter een akoestische meting aanvragen. Uiteraard is deze meting geheel vrijblijvend.

Contact

Heeft u interesse in nieuwe kantoormeubelen die bijdragen aan de akoestiek op uw kantoor? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met de juist keuze uit ons uitgebreide assortiment kantoormeubilair. Bijvoorbeeld het meubilair uit de Tom Dixon Wingback collectie.