Tom Dixon - Fan

Tom Dixon Fan is een collectie zitmeubelen bestaande uit een fauteuil en stoel. Deze zitmeubelen zijn een moderne twist op de klassieke Windsor stoel. De stoelen zijn leverbaar in verschillende kleuren waaronder indigo en zwart.

DesignerTom Dixon
Lees meer
 • Tom Dixon Fan productfoto
  Tom Dixon Fan FauteuilVanaf € 1.560,-
 • Tom Dixon Fan productfoto
  Tom Dixon Fan StoelVanaf € 570,-

De klassieke Windsor stoel

De Tom Dixon Fan is een moderne versie van de Windsor leunstoel. Dit is een Britse stoel met houten spaken en wordt in Nederland een boerenmeubel genoemd. Deze klassieke Britse stoel is in een hedendaags look vervormd. Dit zorgt voor een opvallende stoel die toch weinig ruimte inneemt. De originele spaken zijn nog steeds in het Tom Dixon Fan zitmeubilair te herkennen.

Natuurlijke materialen

Het zitmeubilair uit de Tom Dixon Fan collectie is gevormd uit natuurlijke materialen zoals massief hout en zwart leer. Ook is er zijn er traditionele schrijnwerkmethoden gebruikt bij het maken van de Tom Dixon Fan stoelen.  Het hout van de meubelen zijn behandeld voor het creëren van een natuurlijke finish.

Ontvangstmeubelen

Vanwege het opvallende uiterlijk van de stoel is de Tom Dixon Fan geschikt om te gebruiken als ontvangstmeubilair. Hierdoor zal de stoel een onderwerp van gesprek zijn. Het houten frame brengt daarnaast ook warmte met zich mee wat zorgt voor een huiselijke sfeer op uw kantoor. Dat zorgt voor dat zowel uw collega’s en klanten zich welkom voelen. Voorbeelden van ontvangstruimtes zijn: lounges, lobby’s en wachtruimtes.

Kenmerken van het Tom Dixon Fan zitmeubliair

 • Materialen van de Tom Dixon Fan zitmeubelen zijn: stoom gebogen essenhout gebeitst in indigo - of zwarte kleur of in doorzichtige lak met een leren zitting in het zwart.
 • Ontwerper: Tom Dixon
 • Collectie: 2013

Varianten uit de Tom Dixon Fan collectie

 • Fan Fauteuil
 • Fan Stoel

Advies over entreemeubilair

Bent u opzoek naar entreemeubilair? Bij De Projectinrichter zorgen wij ervoor dat uw ontvangstruimtes van passende meubelen worden voorzien die passen bij uw bedrijf. Bijvoorbeeld het zit meubilair uit de Fan collectie van Tom Dixon. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via: 088-660 1234 of kom langs bij onze showrooms voor meer informatie over dit product. Onze experts bespreken graag alle mogelijke opties van kantoormeubilair voor uw ontvangstruimtes.