Verlichting

Verlichting voor uw bedrijf- of kantoorpand nodig? Tot onze ruime collectie behoren ook verschillende verlichtingsmogelijkheden. Voorbeelden zijn bureaulampen voor de werkplek, staande design lampen voor een restaurant, lampen van geluidsisolerend vilt, wandverlichting en plafondlampen.

Lees meer

Kantoorverlichting

Zoekt u verlichting, kantoorverlichting of lampen voor uw kantoor? U kunt bij ons terecht voor kantoormeubelen en ook adviseren we u graag over verlichtingsmogelijkheden. Elke ruimte in bedrijfspand vraagt weer andere verlichting. Of het nu om verlichting van een bedrijfsrestaurant gaat, bureauverlichting voor kantoor, wand- en plafondlampen.

Optimaal kunnen presteren en werken is voor ons het uitgangspunt, gecombineerd met de uitstraling van uw bedrijf. Wat dacht u bijvoorbeeld van lampen met geluidsisolerend vilt? We adviseren u graag over alle mogelijkheden, voor iedere (werk)plek.

Productiever door goede kantoorverlichting

Wist u dat licht invloed heeft op de gezondheid en welzijn van uw werknemers? Een goed verlichte werkplek zorgt voor minder ziekteverzuim en betere productiviteit. Gebrek aan licht kan ervoor zorgen dat het lichaam eerder moe is en voortdurend in een biologische duisternismodus komt. De biologische klok raakt hierdoor verstoord en dat maakt goed functioneren erg lastig.

Smaakvolle verlichting

Vaak is de keuze voor de soort kantoorverlichting een kwestie van smaak. Toch is het verstandig om u af te vragen waar en met welk doel de lamp gebruikt gaat worden. In een entree is de behoefte aan verlichting bijvoorbeeld anders dan op een werkplek. Denk naast functionele verlichting ook aan sfeerverlichting. Op een bureau of in een openbare ruimte kan een mooie lamp net dat extra accent geven.

Bij De Projectinrichter kunt u terecht voor lampen in alle maten en kleuren van veel vooraanstaande merken, waaronder Artemide, Waldmann, Luceplan, Foscarini en Kartell.

Wij geven u graag advies over een passende verlichtingsoplossing. Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend advies u kunt altijd langs komen in één van onze showrooms.