Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Palau Bricks akoestische lounge werkplek

Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks
Palau Bricks

Ontwerp: Robert Bronwasser   

Palau Bricks

Het Bricks programma speelt in op de nieuwe dynamische werkomgeving en biedt het meest brede modulaire programma wat flexibel inzetbaar is voor onder andere wachten, eten, werken, loungen en vergaderen.

Bricks elementen worden standaard in Palau eco-uitvoering geleverd met ecoschuim en FSC/PEFC hout. Bricks is o.a. leverbaar als: Belfauteuil, overlegsofa, werkfauteuil met afleg, wachtbank, treinbank, concentratie booth inclusief dakje, loungeplek met instelbare stoel en instelbare tafel Diverse oplossingen met elektra en data zijn te integreren in de diverse elementen.

Naast de uitgebreide mogelijkheden in vormen en maatvoering kan Palau ook maatwerk leveren. De vele mogelijkheden van de Bricks maakt het programma uitermate geschikt voor het nieuwe werken.

De akoestische waarde van Bricks wordt bepaald door de afmetingen en samenstelling/opbouw van het product, in combinatie met de gekozen stof. Deze waarde is voor een 2-zits bank anders dan voor een 3-zits bank, ook de stofkeuze beïnvloedt deze waarden.

De wanden worden opgebouwd uit een laag stof, met daaronder Dacron en koudschuim, houtwerk en een holle ruimte. De rugleuningen worden opgebouwd uit een laag stof, met daaronder Dacron, koudschuim en houtwerk.

Deze opbouw zorgt standaard al voor een goede akoestiek, welke op diverse manieren voor een specifieke toepassing nog verbeterd kan worden door bijvoorbeeld:
Speciaal akoestisch schuim t.b.v absorptie van hogere (geluids)frequenties toepassen. Dit schuim is in diverse gradaties toe te passen en geeft bij met name hogere frequenties een betere absorptie
Het houtwerk te perforeren, dit kan ook in combinatie met akoestisch schuim worden toegepast
Variëren met de diktes van het standaard schuim
Zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van de wanden en ruggen kan er akoestisch schuim geplaatst worden
Stofkeuze, vilt stoffen hebben over het algemeen een betere akoestische waarde (bijvoorbeeld de Divina van Kvadrat, dit is de stof van Kvadrat met de beste waardes).

Doorgaans heeft een gestoffeerd meubel een Alpha-W (aw) waarde die ligt tussen de 0,4 en 0,7 (waarbij 1 staat voor maximum waarde in m² "open raam")
De uiteindelijke absorptie is afhankelijk van de dikte van het materiaal, de (open) structuur van de meubelstof en het totale oppervlakte (m²) van de zachte materialen
Het totale aantal m2 aan "open raam" in een ruimte heeft direct invloed op de nagalmtijd in de ruimte; gestoffeerde meubelen dragen zeker bij aan het verkorten van de nagalmtijd.

Palau Bricks specificaties:

Afmetingen
Rechte elementen: 57cm/62cm/72cm/114cm/142cm/171cm/200cm
Gebogen elementen: 45º groot en klein/90º
Hoek elementen: 74cm/131cm/146cm/188cm/216cm
Zitelement diepte: 51cm of 66cm voor de lounge uitvoering, op aanvraag.
Zithoogtes: 39 cm/43cm/74cm
Rugelement diepte: 23cm
Rug element hoogtes: 68cm/74cm/112cm/135cm/160cm.

Stoffering
De stoffen van Kvadrat, Fanny Aronsen, Gabriël, de Ploeg; De leersoorten van Hulshof en Ohmann. Andere stoffen zijn op aanvraag. Bij gebruik van eigen stof wordt geen garantie gegeven op de kwaliteit van de stoffering.

Onderstel:
Houten plint op kleur gelakt, HPL of fineer op aanvraag, 7,5cm hoog
Stalen poten RVS, verchroomd, of geëpoxeerd op kleur, 30x30mm.
In verband met reiniging en onderhoud raden wij een zwarte houten plint of RVS onderstel aan, standaard is de Bricks voorzien van kunststof glijdoppen.
Andere RAL kleuren voor plint en stalen onderstel mogelijk, prijs op aanvraag.

Garantie: Volgens algemene verkoopvoorwaarden Centrale Bond van Meubelfabrikanten met 5 jaar garantie op de constructie, uitgaande van normaal gebruik.
Levertijd: circa 8 werkweken.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Palau Bricks.