Casala - Siësta

De Casala Siësta is een serie bestaande uit een bank en bijbehorende lounge fauteuil. Deze collectie is ook bekend als de Vandersluis 30 fauteuil en Vandersluis 40 bank. Sinds de overname van Vandersluis door Casala is de naam aangepast naar Siësta. Een siësta is een middagdutje, vaak na de lunch. Dit is een veel voorkomende traditie in warme landen.  

Lees meer
 • Vandersluis 30 productfoto
  Casala Siësta FauteuilVanaf € 747,-
 • Casala 540 bank
  Casala Siësta BankVanaf € 1.558,-

De Casala Siësta Lounge is een echte blikvanger en uitstekend toepasbaar in onder andere uw kantoor of zorgomgeving. De fauteuil past prima bij de Siësta bank. Een klassiek model die zijn sporen de afgelopen decennia wereldwijd heeft achtergelaten. Mocht het een keer voorkomen dat een vergadering zo uitloopt of dat de weersomstandigheden zo extreem zijn dat u niet naar huis kunt, dan is deze bank ook om te toveren tot een slaapbank. Dat geeft ook aan hoe comfortabel de bank is. Zo hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken dat u nergens kunt overnachten. 

Over de Casala Siësta zitmeubelen 

 • De bank en fauteuil uit de Casala Siësta collectie zijn te beleden in een groot scala een stof- en leersoorten, waaronder: Gabriel, Kvadrat, Oniro, Camira en de stoffencollectie van Casala. 
 • Ontworpen door: Gijs van der Sluis. 

Varianten uit de Casala Siësta collectie 

 • 530/00 Siësta bank (ook te gebruiken als slaapbank) 
 • 030/10 Siësta Lounge fauteuil 

Ook dit zitmeubilair in uw project? Neem dan contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies van de experts van De Projectinrichter of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de zitmeubelen uit de collectie van de Casala Siësta.