Casala - Axa

Casala Axa is een serie zitmeubilair bestaande uit een stoel en een kruk in verschillende uitvoeringen die toe te passen zijn in projecten en kantoorinrichtingen. Axa is leverbaar in 6 moderne kleuren en beschikt over handige transport- en opslagopties, verschillende trolley's voor het verplaatsen van 10 tot maar liefst 60 stoelen. 

Lees meer
 • Circular icon
  Casala Axa III stoel 1
  Casala Axa III stoelVanaf € 141,-
 • Circular icon
  Casala Axa 1
  Casala Axa klapstoelVanaf € 138,-
 • Circular icon
  Casala Axa Barstool 1
  Casala Axa BarstoolVanaf € 265,-

Kenmerken Casala Axa zitmeubelen

 • Ontwerp van de Italiaanse ontwerper Giancarlo Bisaglia
 • Axa is leverbaar als klapstoel, stoel met 4-poots onderstel en als hoge kruk.
 • De Axa stoel is toepasbaar als zaalstoel in conferentiezalen en congreszalen en ook als kantinestoel in openbare horecagelegenheden.
 • De kunststof zitting en rugleuning zijn vervaardigd van polypropyleen.
 • Het zitcomfort is uitstekend te noemen door de voorgevormde zitting en rugleuning.
 • Leverbaar in 6 moderne kleuren.
 • Alle stoelen en krukken uit de Axa serie zijn ontworpen conform de BIFMA richtlijnen.

Over designer Giancarlo Bisaglia 

Giancarlo Bisaglia volgde zijn studie tot designer aan het Art Institute in zijn geboortestad Padua in Noord Italië. In 1993 richtte de Italiaanse ontwerper de Global Design Studio op. Inmiddels geniet hij wereldwijd bekendheid in de internationale designerindustrie voor vele van zijn ontwerpen, zoals stoelen en tafels. Hij is een zeer succesvol ontwerper van kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair. Als blijk van zijn kunde heeft hij meerdere internationale prijzen gewonnen, zoals de Biennial of Design Award in het Ljubljana de hoofdstad van Slovenië. Daarnaast geeft hij met regelmaat colleges aan studenten van de Design School in Padua in industrieel design en exposeert hij zijn werken op tentoonstellingen.

Leverbare varianten van de Casala Axa zitmeubelen

Over Casala

Casala meubelen is gevestigd in de Nederlandse gemeente Culemborg met daarnaast vestigingen in Engeland, Frankrijk en Duitsland. De meubelmaker dateert uit 1917 en was gevestigd in de Duitse gemeente Lauenau. De collectie omvat duurzaam meubilair dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is daarom een zeer geschikte keuze voor de kantoorinrichting van projecten en zakelijke markt.
Daarnaast beschikken de kantoormeubelen, naast ergonomische en functionele eigenschappen, ook over circulaire eigenschappen. Er wordt voortdurend gewerkt om de productieprocessen zo duurzaam mogelijk te maken. Casala projectmeubelen zijn daarom een duurzame keuze voor de inrichting van o.a. uw vergaderruimte, congreszaal, conferentieruimte, school of ziekenhuis.