Casala - Capsule

De Casala Capsule is een collectie soft seating en is leverbaar als een fauteuil en bank. Doordat de zitelementen voorzien zijn van een volledig gestoffeerde en gesloten hoge rug geeft dit de gebruikers een gevoel van geborgenheid en rust. Gesprekken aan de telefoon geven geen overlast wanneer je in deze Capsule zit en wanneer je de 2-seater gebruikt voor een 1-op-1 gesprek horen de collega’s achter de bank het gesprek niet. 

Lees meer
  • Casala Capsule fauteuilVanaf € 4.354,-
  • Casala Capsule bankVanaf € 6.409,-

Kenmerken van de Casala Capsule zitmeubelen 

  • Het onderstel is standaard uitgevoerd met massief eiken poten. Deze zijn blank gelakt in S084. Optioneel is een gepoedercoat stalenframe of andere lakkleuren ook mogelijk. 
  • De bank en fauteuil zijn te bekleden in de stofgroepen Nevada. Duo bekleding met kleur is ook mogelijk zonder meerprijs. Alleen verkrijgbaar in stof Casala Nevada. 
  • Ontworpen door: Kateryna Sokolova. 

Varianten uit de Casala Capsule collectie 

  • Capsule fauteuil (1-zits) 
  • Capsule zitbank (2-zits) 

Over de ontwerpster Kateryna Sokolova 

De Oekraïense industrieel ontwerper Kateryna Sokolova werd geboren in 1984. Kateryna studeerde af aan de Kharkiv State Academy of Design and Arts. Ze ontwerpt een breed scala van disciplines: meubels, verlichting, hardware en elektronica. Deelnemer en winnaar van veel Europese designtentoonstellingen en wedstrijden. De belangrijkste van hen Red Dot Design Award 2015. 

De ontwerpster Kateryna Sokolova heeft de Palau Capsule ontworpen om een stijlvolle oplossing te bieden voor de toenemende behoefte aan concentratie en privacy in kantooromgevingen. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de zitmeubelen uit de Palau Capsule collectie.