Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Palau Corals

Palau Corals
Palau Corals
Palau Corals
Palau Corals
Palau Corals
Palau Corals
Palau Corals
Palau Corals
Palau Corals
Palau Corals
Palau Corals

Ontwerp: Robert Bronwasser  Collectie: 2015 

Palau Corals

Modulariteit krijgt een nieuwe dimensie met het nieuwe programma Corals van Robert Bronwasser voor Palau.

Corals is een zeer dynamisch systeem, het speelt ingenieus in op de continu veranderende behoeften op de zakelijke markt. Alle elementen van het programma zoals zitelementen, wandjes, tafeltjes of armleuningen, zijn eenvoudig te verplaatsen over een aluminium extrusieprofiel dat de basis vormt van dit zitsysteem. De elementen kunnen met een simpel bevestigingssysteem in- en uitgeplugd worden. De bekabeling kan netjes weggewerkt worden in het extrusieprofiel. Op deze wijze kan een configuratie snel aangepast of uitgebreid worden.

De stalen poten zijn gepoedercoat met kunststof glijdoppen en zijn verkrijgbaar in de Palau basiskleuren en additionele kleuren poedercoating. Andere RAL kleuren zijn op aanvraag ook mogelijk.

Voor een complete opstelling, die te zien is in afbeelding 1 bent u 6911 euro kwijt. U krijgt hiervoor een poefelement van 120 cm breed, een zitelement van 60 cm en van 120 cm voorzien van 18,5 cm brede armleuningen. Eén van de armleuningen is voorzien van een draaibaar laptopblad, 2 grote schermen van 150 cm hoog die te bevestigen zijn aan de zitelementen met rugleuning, een tafelblad in multiplex met een eiken fineer toplaag tussen het zitgedeelte en de poef en een tafelblad aan het einde van de poef.

Presentatie Palau Corals tijdens Design District 2015

Tijdens Design District (Zaandam, 3-4-5 juni 2015) heeft Palau deze nieuwste uitbreiding van haar collectie gepresenteerd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Palau Corals.