Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Palau Porter

Palau Porter
Palau Porter
Palau Porter
Palau Porter
Palau Porter
Palau Porter

Ontwerp: Friso Dijkstra  Collectie: 2016 

Palau Porter tafel

De Palau Porter tafel, ontworpen door Friso Dijkstra, is beschikbaar in een scala aan kleuren en afwerkingen en is aan te passen aan elke wens en interieur. De elektrapunten zijn weggewerkt onder een optionele sluitbare klep. De verbindende balk biedt een eenvoudig oplossing voor de bekabeling.
De tafel is tijdens de IMM meubelbeurs 2016 in Design Post Keulen gepresenteerd.

Voor verschillende doeleinden te gebruiken

Het Nieuwe Werken vraagt om flexibele toepassingen. Een werkplek is niet alleen om te werken maar dient ook als plek om te eten, te vergaderen of te socializen. De Palau Porter past zich hierop aan en is een multifunctioneel inzetbare tafel. De Palau Porter tafel is dan ook helemaal van deze tijd.

Gebruikte materialen Palau Porter tafel

De Palau Porter tafel is leverbaar in rechthoekige (max. 300x120x74cm), ovale en vierkante uitvoering. Standaard is de Palau Porter uitgevoerd in eiken fineer, andere houtsoorten zijn leverbaar op aanvraag. Het onderstel is in gepoedercoat plaatstaal.

Over Palau

Palau meubelen, uit Nederland, een synthese van tijdloos design en bijzonder zitcomfort, dat is Palau in vogelvlucht. In de productie van onze meubelen gelden vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen als een vanzelfsprekendheid. Palau meubelen biedt de mogelijkheid al haar gestoffeerde producten uit te voeren in een eco-uitvoering.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Palau Porter.