Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vergadertafels | vergadermeubilair

Vergadertafels in verschillende soorten en maten. Zoekt u vergadermeubilair? Wij hebben een ruim assortiment kantoormeubelen waaronder vergadertafels en vergaderstoelen. U wilt een nieuwe kantoorinrichting dan bent u bij ons aan het juiste adres. De vraag is waar bent u exact naar op zoek. Wilt u een ovale vergadertafel of een houten eettafel. Graag adviseren wij u hierbij, want wij hebben het zeker in onze collectie en natuurlijk voor de beste prijs. Bel 088-650 12 34 voor advies. Onze openingstijden zijn ma - vr. 8:30 - 17:00 uur.

Interieurontwerp vergaderkamer. Graag maken wij voor u een vrijblijvend vergaderkamer ontwerp met een kleuren en materialen advies. Alle maten en vormen zijn mogelijk, kijk aan de linkerzijde voor de verschillende varianten.

Er zijn verschillende facilitaire oplossingen voor het inrichten van uw vergaderruimte. Er zijn koppelbare tafels, opklapbare, op wielen, stapelbaar en luxe solitaire vergadertafels. De afbeeldingen hieronder geven een indicatie van de prijs en mogelijkheden.

De grootte en uitstraling van een boardroom tafel is totaal anders dan die van een team overlegtafel. Wij adviseren u graag over kantoormeubelen, om samen met u de juiste keuze te maken. Heeft u de geschikte vergadertafel gevonden, dan kunnen wij u ook adviseren over passende vergaderstoelen. Houdt u er wel rekening mee dat de tafel via de trap of lift naar de gewenste ruimte gebracht moet kunnen worden.

De prijzen van vergadertafels zijn erg uiteenlopend. Neem telefonisch contact met ons op en wij geven u direct een prijsindicatie voor de door u gewenste vergadertafel.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vergadertafels.