Tafels

Zoekt u een tafel voor op kantoor om aan te vergaderen, werken of aan te eten? Tot onze ruime collectie behoren verschillende tafels die voor een groot aantal doeleinden te gebruiken zijn. Houten tafels, in-/opklapbare tafels, lage salontafels, grote vergadertafels, laptoptafels, hoge tafels of juist een tafeltje voor twee in uw bedrijfsrestaurant | kantine of andere horecagelegenheid.

Lees meer

Vele mogelijkheden

De tafels zijn leverbaar in diverse maatvoeringen en kleurstellingen, de afbeeldingen die u ziet zijn slechts voorbeelden en kunnen vaak in elke gewenst kleurstelling worden uitgevoerd.

Vergadertafels met diverse eigenschappen

Er zijn verschillende facilitaire oplossingen voor het inrichten van uw vergaderruimte. Er zijn:

  • koppelbare tafels (zodat elk gewenste opstelling te maken is)
  • klapbare tafels ( dit werkt ruimtebesparend)
  • verrijdbare tafels (met wielen zodat deze makkelijk te verplaatsen zijn)
  • stapelbare tafels (dit werkt eveneens ruimtebesparend)
  • modulaire tafels (die naar behoefte kunnen worden samengesteld en uitgebreid)
  • en luxe solitaire design vergadertafels.

De afbeeldingen hieronder geven een indicatie van de prijs en mogelijkheden van diverse vergadertafels. De grootte en uitstraling van een boardroom tafel is totaal anders dan die van een team overlegtafel. Heeft u de geschikte vergadertafel gevonden, dan kunnen wij u ook adviseren over passende vergaderstoelen. Houdt u er wel rekening mee dat de tafel via de trap of lift naar de gewenste ruimte gebracht moet kunnen worden.

Kantinetafels en restaurantmeubilair voor het inrichten van horecagelegenheden

Kantinetafels zijn leverbaar in diverse maatvoeringen en kleurstellingen. De tafels zijn vaak voorzien van een kolompoot. Graag adviseren wij u bij het uitzoeken van kantinetafels voor in uw restaurant. Wilt u een kantinetafel bij u op locatie uitproberen, dan is dat mogelijk in overleg. Aan de linkerkant in het menu kunt u ook filteren voor de rubriek klaptafels (klapbaar) en statafels (zithoogte hoog). In onze ruime collectie zitten tafels voor ieder budget.                       

Graag adviseren wij u bij het uitzoeken van kantinetafels. De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals vierkant, ovaal of rond en in diverse afmetingen, kleuren en materialen. Wij adviseren u graag bij uw keuze.