Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Zaalstoelen, stapelbare stoelen, koppelbare stoelen

Zaalstoelen | kerkstoelen zijn een belangrijk onderdeel bij het inrichten van zalen. Binnen onze ruime collectie kantoormeubelen zijn er veel varianten, namelijk; koppelbare zaalstoelen en stapelbare stoelen. Hierdoor is een zaal, restaurant of kantine flexibel in te richten. Zaalstoelen zijn multifunctioneel toe te passen. Er zijn stoelen met een vaste zitschaal of losse zitting en rugleuning. Bij het aanschaffen van zaalstoelen adviseren wij u graag over het type koppeling (bijvoorbeeld brandweer gecertificeerde koppelingen) en diverse andere koppel mogelijkheden, de manier van stapelen, het soort glider (voor zowel harde- als zachte vloeren) en het gewicht van de stoel. Een zaalstoel is leverbaar met of zonder armleuningen. Bij stapelbare stoelen kan optioneel gekozen worden voor een stapelkar/steekwagen. De stapelbaarheid is afhankelijk van het stoeltype.

Vaak wordt er gedacht dat smalle zaalstoelen ruimte bieden voor meerdere mensen. Dit is echter niet waar, dit is namelijk geheel afhankelijk van de schouder breedte van een persoon. Voor elke ruimte biedt De Projectinrichter wel een passende stoel. Komt u er zelf niet uit? Wij komen graag bij u langs. Ons advies is gedegen en geheel vrijblijvend. Onderstaand enkele voorbeelden uit onze collectie.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Zaalstoelen.