Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vitra Hack

Prijs Vitra Hack vanaf € 987
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack
Vitra Hack

Ontwerp: Konstantin Grcic  Collectie: 2016 

Vitra Hack modulaire werkplek

De Vitra Hack, ontworpen door Konstantin Grcic (een Duitse vormgever van Servische afkomst) is een modulaire werkplek en tegelijk ook als zitelement in te stellen.

Alle elementen zijn eenvoudig in te klappen, zoals te zien is op afbeelding 10 en vervolgens te verrijden om elkders als werkplek te gebruiken of om tijdelijk op te slaan. Zo heb je altijd een werkplek bij de hand!

Gebruikte materialen Vitra Hack

Het tafelblad en de wandelementen zijn van OSB, bestaat uit 3 lagen en is 15 mm dik.
Alle randen en hoeken zijn afgerond. Het frame bestaat uit een gelaste constructie van vierkante stalen buizen, poedercoating finish in diepzwart.
De poten zijn van gepoedercoat aluminium, afgewerkt in diep zwart, voorzien van spuitgegoten kunststof glijders voor aanpassing aan ongelijke vloeren.
De kussens van de bank zijn leverbaar in de volgende kleuren- en stoffencollecties: Laser (100% polyester, Trevira CS) in 35 kleuren.

Over Vitra

Vitra meubelen is bekend van de Panton en Eames bureaustoelen. Het Zwitserse familie bedrijf staat al jaren bekend om zijn inspirerende design meubelen en heeft de afgelopen jaren top ontwerpers aan zich weten te binden zoals; de broers Bouroullec, Charles en Ray Eames, George Nelson, Jean Prouve, Jasper Morrison en Verner Panton.

De veelzijdige meubelcollectie wordt veel toegepast in onder andere kantoren en openbare ruimtes. Bedrijven als Apple, Nike, Sony, Google en Shell lieten hun inrichting graag aan Vitra dealers over.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vitra Hack.