Vitra - Joyn

Vitra Joyn is een collectie van verschillende tafels (in diverse afmetingen, kleuren en hetzelfde kenmerkende onderstel) en bijpassende bureauschermen. Hierdoor kunnen bureaus juist een geheel worden of door de schermen worden gescheiden, waardoor u ongestoord kunt werken. De tafel en wanden zijn geheel naar uw eigen smaak te maken.  

Lees meer
 • Circular icon
  Vitra Joyn productfoto
  Vitra Joyn TafelVanaf € 2.009,-
 • Circular icon
  Vitra Joyn akoestisch scherm productfoto
  Vitra Joyn SchermVanaf € 197,-

Over de Vitra Joyn tafel en scherm 

 • De Vitra Joyn bestaat uit de Joyn tafel en bijpassend Joyn scherm om de tafel op te splitsen in meerdere werkgebieden. 
 • Ontworpen door: Ronan & Erwan Bouroullec in 2002. 
 • Het is een modulair systeem met diverse mogelijkheden. 
 • De tafel heeft een vaste hoogte en verschillende, flexibele, elektrificatie mogelijkheden. 
 • Ideaal als vergadertafel te gebruiken, maar ook als bureau, weliswaar met vaste hoogte. 

De Vitra Joyn serie geeft de perceptie van een modern kantoor uitermate goed weer. De dynamiek van de ruimte wordt weerspiegelt. De ruimte die voor iedere werkplek voorzien wordt, is in principe flexibel. Daardoor opent deze Vitra serie heel nieuwe perspectieven voor de planning van het kantoor en kan één en dezelfde configuratie zowel een hoge als een lage gebruiksintensiteit ondersteunen. 

Over de ontwerpers Ronan & Erwan Bouroullec 

Ronan & Erwan Bouroullec hebben diverse producten ontworpen, van raamdecoratie tot banken en stoelen voor diverse merken, zoals Vitra, HAY, Kvadrat en Flos. 
De ontwerpers Ronan (1971) en Erwan (1976) Bouroullec zijn van origine Frans en komen uit Quimper. De broers hebben gestudeerd aan de École Nationale des Arts Décoratifs in Parijs. Hierna volgende ze nog een studie aan de de École des Beaux-Arts in Cergy-Pontoise. Sinds 1999 werken beide broers als gelijkwaardige partners in hun designstudio in Parijs.