Vitra - Lounge Chair

De Vitra Lounge Chair serie is een collectie zitmeubelen bestaande uit een fauteuil met bijpassende poef. Dit is bovendien een van de bekendste ontwerpen van Charles en Ray Eames. 

Lees meer
 • Circular icon
  Vitra Lounge Chair en poef
  Vitra Lounge Chair fauteuilVanaf € 7.816,-
 • Vitra Lounge Chair en poef
  Vitra Lounge Chair poefVanaf € 2.108,-

Met de Vitra Lounge Chair collectie haalt u een combinatie van ultiem comfort met de hoogste kwaliteit van materiaal en uitvoering in uw kantoor. Deze serie past zeer goed in een lobby of relaxruimte. Door de voetensteun en de brede zitting kunt u ontspannen en comfortabel zitten.  

Over de Vitra Lounge Chair collectie

De Lounge Chair is verkrijgbaar in twee formaten: het klassieke model en een nieuw model met grotere afmetingen. We zijn immers gemiddeld 10 cm langer geworden sinds de jaren 50 uit de vorige eeuw, toen de stoel ontworpen werd. Daarom is de zitdiepte en de rug van de zitschaal langer. Beide zijn leverbaar met bijpassende voetensteun voor optimaal zitcomfort. 
De fauteuil en poef hebben prachtige details, zoals het capitonneerde deel bij het hoofd en op de rug. 
Er zijn meerdere uitvoeringen van de fauteuil en poef leverbaar. Zo kunt u kiezen uit vele soorten hout/fineer en maar liefst 9 soorten lederen bekleding (premium en naturelleder). 
De fauteuil heeft een vijfstervoet onderstel, dat ook kan variëren in kleur (zilver, zwart). De Vitra Lounge Chair Ottoman heeft een kruisvoet onderstel. 

 • Zitting in leer.
 • Zitschaal afgewerkt in diverse houtsoorten.
 • Fauteuil leverbaar in 2 maten.
 • Bijpassende poef / ottoman
 • Ontworpen door: Ray en Charles Eames in 1956. 

De Projectinrichter is officieel dealer van Vitra meubilair. Neem contact met ons op voor advies of een offerte op maat van de zitmeubelen uit de Vitra Lounge Chair collectie.