Vitra - Eames

Onder Vitra Eames zijn alle klassieke meubels te vinden die ontworpen zijn door Ray en Charles Eames en ook de naamgever zijn van de producten. Eames is de naam van de ontwerper, maar tevens ook een eigen merk. Wanneer je Eames zegt weten vele waar je het over hebt. Charles en Ray Eames hebben zelf een aantal onderstellen ontwikkelend die met vele zitschalen kunnen worden gecombineerd, zoals de Eiffeltorenversie uit gelaste straaldraad (DSR) of de houten poten met kruisdraadversteviging (DSW) of de vierpoots-staalbuisonderstel (DSX). Deze iconische kenmerken maken vandaag de dag de stoelenserie  uit de Vitra Eames collectie erg herkenbaar. 

Lees meer
 • Circular icon
  Vitra Eames Segmented Tables vergadertafels
  Vitra Eames Segmented TablesVanaf € 1.272,-
 • Circular icon
  vitra eames fiberglass chair alle kleuren
  Vitra Eames Fiberglass ChairsVanaf € 479,-

Varianten Vitra Eames meubelen 

 • Eames Table 
 • Eames Fiberglass Chair 

Over de ontwerpers Ray en Charles Eames 

Ze hebben beide een creatieve achtergrond en samen zijn Charles en Ray Eames verantwoordelijk voor vele klassieke meubelontwerpen uit de 20e eeuw. 
In 1957 begon Vitra als meubelproducent met de vervaardiging van hun ontwerpen.  Voor Vitra hebben Ray en Charles Eames verschillende producten ontworpen, van stoelen en tafels tot aan luxe lounge fauteuils en vergaderstoelen. Zo ook diverse meubels uit deze Vitra Eames collectie. 

Over Vitra 

Vitra is een Zwitsers familiebedrijf staat al jaren bekend om zijn inspirerende design meubelen en heeft de afgelopen jaren top ontwerpers aan zich weten te binden zoals; de broers Bouroullec, Charles en Ray Eames, de makers van deze Vitra Eames collectie, George Nelson, Jean Prouve, Jasper Morrison en Verner Panton.  

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte met projectprijzen van de Vitra Eames.