Vitra - ID Trim

Vitra ID Trim zijn luxe en comfortabele bureaustoelen met hoge rug, biedt extra steun aan nek en rug.

Lees meer

  Over de Vitra ID Trim

  • De Vitra ID Trim bestaat uit de ID Trim bureaustoel en ID Trim L bureaustoel.
  • Ontworpen door Antonio Citterio in 2010 (ID Trim) en 2016 (ID Trum L).
  • De compacte binnenbekleding in de rugleuning van de bureaustoel ID Trim getuigt van klassieke elegantie en ambachtelijke kwaliteit.
  • De sandwichconstructie met geïntegreerde lendensteun biedt het comfort van een gevoerde rugleuning, maar is bijna even dun als een rugleuning van netwave | netstof, het perfecte alternatief dus voor deze beide rugleuningconstructies.

  Over de ontwerper Antonio Citterio

  Antonio Citterio (geboren in Meda, 1950) is een Italiaans meubelontwerper, industrieel ontwerper en architect die werkt vanuit Milaan. Antonio Citterio heeft veel designprijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder de prestigieuze Compasso d’Oro in 1987 en 1995. Enkele van zijn ontwerpen maken deel uit van de permanente collectie van het MoMA (Museum of Modern Art in New York, America) en van het Centre Georges Pompidou in Parijs (Frankrijk).
  Zijn bestseller is de Grand Repos voor Vitra, een sierlijke leunstoel met de curven van een vrouwentaille.

  Over Vitra

  Vitra is bekend van de Panton en Eames bureaustoelen. Het Zwitserse familie bedrijf staat al jaren bekend om zijn inspirerende design meubelen en heeft de afgelopen jaren top ontwerpers aan zich weten te binden zoals; de broers Bouroullec, Charles en Ray Eames, George Nelson, Jean Prouvé, Jasper Morrison en Verner Panton. De veelzijdige meubelcollectie wordt veel toegepast in onder andere kantoren en openbare ruimtes. Bedrijven als Apple, Nike, Sony, Google en Shell lieten hun inrichting graag aan Vitra dealers over. Naast de DSR, DAW en de DAR, zijn de Vitra Lounge Chair en de Vitra Panton Chair echte klassiekers!