Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Hoge Vergadertafels

De hoge vergadertafels zijn ideaal voor een korte bespreking, en leverbaar in verschillende maten van verschillende materialen. Als onafhankelijke projectinrichter hebben wij een gevarieerde collectie vergadermeubilair.

Voor elke wens of behoefte hebben wij een geschikte hoge overlegtafel. Tot onze collectie behoren massief houten vergadertafels, met een melamine blad, van houtfineer of tafels met een HPL blad. Het overzicht hierboven geeft een indicatie van de mogelijkheden.

rnrn

Met een hoge vergadertafel, statafel of bartafel heeft u voldoende afwisseling tussen de zit- en stahouding. Bij staand vergaderen is er een actieve werkhouding, bent u scherper en meer to the point. De keuze voor vergadermeubilair is onder afhankelijk van het doel van de vergaderingen. Gaat u urenlang brainstormen of komt u regelmatig kort bij elkaar om een ieder te informeren.

rnrn

De hoge vergader- en overlegtafels worden het meest geleverd in een vierkante of rechthoekige vorm. Graag adviseren wij u over vergadertafels, dit advies kan ook gaan over passende krukken. Ook voor een prijsindicatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 088-650 12 34.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Hoge Vergadertafels.