Stapelbare tafels

Stapelbare tafels zijn ideaal te gebruiken wanneer een ruimte voor meerdere doeleinden gebruikt wordt en de ruimte snel en efficiënt omgebouwd moet worden. Denk aan vergaderruimtes, congreszalen of zelfs bedrijfskantines. Stapelbare tafels zijn niet alleen ruimtebesparend, maar ook vaak licht van gewicht, zodat ze makkelijk te stapelen zijn. Ook snel en eenvoudig ruimte voorzien van tafels? Met stapelbare tafels is dat mogelijk.

Lees meer

1 / 1

Wat zijn de voordelen van stapelbare tafels?

  • Vaak zijn de stapelbare tafels leverbaar met trolley of een kar waar de gestapelde tafels op te leggen zijn, waardoor ze eenvoudiger en sneller te verplaatsen zijn van de ene ruimte naar de andere. Dat is ook nog eens tijdbesparend.
  • Stapelbare tafels zijn licht van gewicht, dat maakt het stapelen makkelijk zonder je te vertillen.
  • Ze zijn ruimtebesparend doordat ze eenvoudig op elkaar te stapelen zijn. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om 10 tafels op elkaar te stapelen, dat is pas echt ruimtebesparend!

Er zijn verschillende manier van stapelen, namelijk door het onderstel in te klappen en de tafels op elkaar te leggen of door de tafels op elkaar te stapelen of te schuiven, zonder het onderstel in te klappen.

Ook op zoek naar stapelbare tafels?

Bekijk hier dan onze uitgebreide collectie of neem contact met onze experts op voor een advies over welke stapelbare tafel de beste keuze is in uw project of op uw kantoor. Een bezoek aan één van onze showrooms in Purmerend of Rotterdam behoort ook tot de mogelijkheden, waar wij verschillende stapelbare tafels hebben staan.