HomeTafelsFlexibele vergadertafels

Flexibele vergadertafels

Flexibele vergadertafels, de naam zegt het al, zijn er voor het flexibel in te richten van een vergaderkamer. Bij deze tafels is het belangrijk dat ze eenvoudig te verplaatsen zijn, door bijvoorbeeld wielen of een trolley, of dat de tafels ingeklapt kunnen worden.

Lees meer

1 / 1

Zeker wanneer je een vergaderruimte in verschillende opstellingen, zoals een O, U of rij-opstelling wilt gebruiken, dan zijn de flexibele vergadertafels ideaal als oplossing. In congrescentra worden de ruimtes veelvuldig gebruikt met elke keer een andere opstelling, dan is het goed om te weten dat er flexibele vergadertafels zijn die het eenvoudiger maken om de opstelling te veranderen.

Wat zijn de eigenschappen van flexibele vergadertafels?

  • Door de verschillende bladvormen in combinatie met een onderstel naar keus, waarbij u kunt denken aan houten poten of een metalen frame, kunt u met een flexibele overlegtafel een vergaderruimte naar eigen wens invullen.  
  • De flexibele vergadertafels zijn eenvoudig en functioneel en daarnaast ook ruimtebesparend.  
  • Flexibele vergadertafels moeten gemakkelijk te verschuiven zijn of ingeklapt worden. Bij De Projectinrichter vindt u tafels op wielen, verrijdbare klaptafels, stapelbare, koppelbare en zelfs modulaire tafels. Als u een hoge mate van flexibiliteit wenst, zijn onze flexibele overlegtafels een ideale oplossing.

Welke flexibele vergadertafel is de beste optie?

Wij hebben flexibele vergadertafels in verschillende prijsklassen. Heeft u advies nodig bij het maken van de juiste keus of wilt u direct een prijsindicatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als u op zoek bent naar bijpassende vergaderstoelen, ook dan kunnen wij u helpen. Dat doen we graag! Kom langs in één van onze showrooms in Rotterdam of Purmerend voor advies over flexibele vergadertafels.