Conferentietafel

Een conferentietafel is een tafel waaraan deelnemers plaatsnemen om deel te nemen aan een vergadering of bespreking van zakelijke aard. Het vormt een plaats van ontmoeting, een tafel om met een groep mensen aan te beraadslagen, ideeën uit te wisselen en te discussiëren.

Lees meer

Een conferentietafel is in vrijwel elk bedrijf of kantoor een essentieel onderdeel van de kantoorinrichting omdat het dè plek is waar zakelijke afspraken worden beklonken, onderhandelingen plaatsvinden en belangrijke besluiten worden genomen.

Conferentietafels, de soorten:

  • Modulaire conferentietafel

Met een modulaire conferentietafel kunt u elke ruimte of zaal binnen afzienbare tijd in een hoogwaardige conferentieruimte of conferentiezaal inrichten. Daarnaast biedt een modulaire conferentietafel de aanpassingsmogelijkheid om geheel aangepast te worden volgens uw voorkeur. Passend bij uw ruimte en inrichting, zowel qua formaat als qua vormgeving. Een grote conferentietafel nodig? Geen probleem. Met een modulaire conferentietafel kunt u oneindig grote opstellingen maken zonder de uitstaling van losse vergadertafels bij elkaar. Ook qua vormgeving zijn de creatiemogelijkheden oneindig; in een vierkant of rechthoek, maar ook ovaal, rond of trapezevormig of welke vorm dan ook.

  • Verrijdbare conferentietafel

Onze collectie biedt diverse conferentietafels waarbij vergrendelbare wielen optioneel zijn. Ons advies om een keuze te maken voor een verrijdbare conferentietafel is wanneer u flexibel wil zijn in de opstelling van uw tafel. Met een verrijdbare conferentietafel kunt u de tafel makkelijk en zonder veel lichamelijke inspanning verplaatsen.

  • Koppelbare conferentietafel

Wanneer u meerdere tafels aan elkaar wilt verbinden adviseren wij u gebruik te maken van koppelbare conferentietafels. Hierdoor vermijd u hinderlijke hoogteverschillen van de tafelbladen wanneer de vloer niet helemaal gelijk loopt of andere oneffenheden heeft. Er zijn verschillende koppelingssystemen van diverse materialen leverbaar, van kunststof maar ook van metaal.

  • Klapbare conferentietafel

Wanneer u weinig opberg- of opslagruimte heeft, adviseren wij een klapbare-/inklapbare conferentietafel. Een slimme oplossing wanneer ruimtebesparing een belangrijke factor voor u is. Wanneer gewenst kunt u ook via ons, afhankelijk van het model, een stapelwagen bestellen om meerdere klapbare conferentietafels in één keer te vervoeren.

  • Stapelbare conferentietafel

Wordt uw conferentiezaal ook voor andere doeleinden gebruikt? Dan is het handig als de conferentietafels makkelijk op te ruimen zijn tot het volgende gebruik of dit nu een conferentie of een vergadering is. Ons advies; kies voor een stapelbaar model dit bespaart opbergruimte. Veelal zijn deze tafels ook in te klappen.

Hulp nodig bij de keuze van een conferentietafel?

Vindt u het lastig en heeft u twijfels over de juiste keuze van een conferentietafel? Onze experts nemen graag alle opties en mogelijkheden met u door en checken samen met u of de conferentietafel van uw keuze aansluit bij al uw wensen en eisen. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Purmerend of Rotterdam om inspiratie op te doen. Voor al uw vragen over conferentietafels en vrijblijvend advies kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 650 1234.