Modulaire tafels

Modulaire tafels bieden vele mogelijkheden om een ruimte snel en eenvoudig te voorzien van de juiste opstelling. Of het nu gaat om een opstelling voor een vergaderruimte, conferentie, bedrijfskantine of een collegezaal.

Lees meer

1 / 1

Een modulaire tafel is aan weerskanten vast te maken aan andere tafels om zo een stevige constructie van de opstelling te garanderen en biedt plaats aan het gewenste aantal mensen dat aan de modulaire tafel gaat zitten.

Wat zijn de voordelen van modulaire tafels?

  • Wanneer een opstelling in een vergaderruimte, bedrijfsrestaurant of de zaalopstelling aangepast moet worden, biedt de modulaire tafel een snelle oplossing doordat ze eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn voor de gewenste opstelling.
  • Vaak zijn modulaire tafels eenvoudig te verplaatsen en voorzien van wielen.
  • Door de verschillende bladvormen in combinatie met een onderstel naar keus, waarbij u kunt denken aan houten poten of een metalen frame, kunt u met een modulaire tafel een vergaderruimte of zaal naar eigen wens invullen.  
  • De modulaire tafels zijn eenvoudig en functioneel en daarnaast ook ruimtebesparend. Zeker wanneer de opstelling van een ruimte vaak verandert of de ruimte ook voor andere doeleinden wordt gebruikt is het fijn als de modulaire tafels ruimtebesparend zijn.

Ook weten welke modulaire tafel bij u past?

Wij hebben modulaire tafels in verschillende prijsklassen. Heeft u advies nodig bij het maken van de juiste keus of wilt u direct een prijsindicatie van een modulaire tafel, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als u op zoek bent naar bijpassende vergaderstoelen, ook dan kunnen wij u helpen in het maken van een passende keuze.