Koppelbare tafels

Koppelbare tafels zijn ideaal te gebruiken om verschillende opstellingen te maken in een congreszaal, vergaderruimte of voor in het onderwijs. De tafels zijn op verschillende manieren te koppelen, zodat er een stevige constructie ontstaat.
Ontvangt u vaak grote groepen die op een efficiënte manier aan tafel geplaatst moeten worden? Dan bieden koppelbare tafels de oplossing.

Lees meer

1 / 1

Wat zijn de kenmerken van een koppelbare tafel?

  • Koppelbare tafels zijn kenmerkend doordat er in het tafelprogramma aparte tafelonderdelen zitten die het mogelijk maken om de tafels aan elkaar te koppelen en bijvoorbeeld een U, O, vierkant (ook wel carré-opstelling genoemd) of rij-opstelling te kunnen maken. Denk dan bijvoorbeeld aan tafelbladen en onderstel in een hoekvorm of in ronde vormen.
  • Bij koppelbare tafels is het onderstel zo geplaatst dat bij het plaatsen van de stoelen er geen belemmering vormt met de poten van de tafel. Zo zit er niets in de weg om een goede bespreking te hebben.
  • De koppelbare tafels zijn op verschillende manieren aan elkaar te koppelen, bijvoorbeeld door een kliksysteem aan de onderkant van de tafelbladen of door het koppelen van de onderstellen van de tafels. In beide gevallen is de constructie erg stevig.

Een koppelbare tafel in uw vergaderruimte?

Bij De Projectinrichter kunt u terecht voor verschillende koppelbare tafels. Naar gelang uw wensen en eisen kunnen we de diverse mogelijkheden bespreken. Uiteraard kunt u in onze showroomvestigingen in Rotterdam en Purmerend langskomen om de verscheidenheid aan koppelbare tafels te zien. We geven u graag advies over alle mogelijkheden van koppelbare tafels.