Restaurantmeubilair: in elke smaak

Restaurantmeubilair is bij de inrichting van uw horecagelegenheid, bedrijfsrestaurant/-kantine of lunchruimte bepalend voor de sfeer en uitstraling. Onze ruime collectie van restaurantmeubilair biedt de mogelijkheid voor een complete inrichting, passend bij uw bedrijfs- en inrichtingsconcept.

Nicky Gieskens accountmanager

Onze expert voor restaurantmeubilair

Welke stoelen en krukken passen in de horeca? 

Ons aanbod aan stoelen en barkrukken uit de restaurantmeubilair collectie is ruim en gevarieerd. In diverse materialen, bijvoorbeeld hout voor een natuurlijke look en kunststof vanwege het hygiënische aspect. Ook wanneer u zoekt naar krukken voor aan uw bar of hoge tafels.

Hoe hoog moet de barkruk zijn? 

  • Denk erom bij het kiezen van de hoogte van de barkruk. Wij rekenen ongeveer dat de zithoogte gelijk is aan de bladhoogte minus 25-30 cm.  
  • Bijna ieder kruk type heeft 2 veelgebruikte hoogtes.  
  • Daarnaast komen steeds meer merken van restaurantmeubilair met een zogenaamde ‘tussenmaat’. Het is een kruk die tussen en hoge en een lage zithoogte in zit. Het is een hoogte voor een ‘snelle hap’ of een kort overleg. Het idee erachter is dat iemand snel kan gaan zitten en makkelijk weer op kan staan in tegenstelling tot een lage zithoogte. Het is bij aanschaf van deze alternatieve zithoogte (meestal rond de 65 cm) wel belangrijk om een tafel uit te zoeken uit onze collectie met restaurantmeubilair met een bladhoogte die hier bij past.
Restaurantmeubilair met barkrukken en tafels

Tafels om lekker aan te tafelen 

Tafels zijn nodig in een omgeving waar gegeten en gedronken wordt. Ons assortiment restaurantmeubilair omvat vele varianten kantinetafels; hoge tafels om aan te staan maar ook comfortabele tafels op zithoogte. Tafels in klein formaat die makkelijk te verplaatsen zijn en plaatsbieden aan select groepje mensen. Grote tafels bieden plaats voor grote gezelschappen. 

Banken voor in uw bedrijfsrestaurant 

Banken bieden plaats aan meerdere personen en kunnen desgewenst los of tegen de wand geplaatst worden. Treinbanken zijn ideaal daar waar de ruimte beperkt is en bieden privacy in een drukke omgeving. Ook hebben wij modulaire zitsystemen in onze collectie van restaurantmeubilair die naar gelang het aantal gewenste zitplaatsen uit te breiden is. Voor wat betreft zithoogte wordt er over het algemeen gerekend met circa 46 cm. Dit is iets hoger dan een gebruikelijke zithoogte van bijvoorbeeld een bureaustoel. 

Restaurantmeubilair voor uw bedrijfsrestaurant of horecagelegenheid

Verlichting biedt sfeer

Vaak wordt de verlichting vergeten, maar ook dit is een onderdeel van restaurantmeubilair. Lampen hebben naast een praktische functie ook een decoratieve functie. Zo hebben we hanglampen voor verlichting boven de tafel of bar en wandlampen voor daar waar een extra lichtbron en sfeer gewenst is.

Ook een complete inrichting voor uw horecagelegenheid met restaurantmeubilair? 

De Projectinrichter biedt restaurantmeubilair voor het inrichten van uw restaurant of eetgelegenheid. In elke stijl, van modern tot klassiek. U heeft keuze uit diverse merken, zoals Satelliet, Lande, Wiesner Hager en Lapalma. Bel voor een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze experts geven u graag persoonlijk advies over alle mogelijkheden en voordelen bij de keuze van het juiste restaurantmeubilair.

Onze expert voor restaurantmeubilair

Pieter van Woensel

Onze expert voor restaurantmeubilair