Restaurantmeubilair: een smaakvol geheel

Restaurantmeubilair is bij de inrichting van uw horecagelegenheid, bedrijfsrestaurant/-kantine of lunchruimte bepalend voor de sfeer en uitstraling. Onze ruime collectie van restaurantmeubilair biedt de mogelijkheid voor een complete inrichting, passend bij uw bedrijfs- en inrichtingsconcept.

Welk meubilair past in de horeca?

Ons aanbod aan tafels, stoelen en barkrukken uit de restaurantmeubilair collectie is ruim en gevarieerd. In diverse materialen, bijvoorbeeld hout voor een natuurlijke look en kunststof vanwege het hygiënische aspect. Ook wanneer u zoekt naar krukken voor aan uw bar of hoge tafels.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Tafels om lekker aan te tafelen

Tafels zijn nodig in een omgeving waar gegeten en gedronken wordt. Ons assortiment restaurantmeubilair omvat vele varianten kantinetafels; hoge tafels om aan te staan maar ook comfortabele tafels op zithoogte. Tafels in klein formaat die makkelijk te verplaatsen zijn en plaatsbieden aan select groepje mensen. Grote tafels bieden plaats voor grote gezelschappen. 
Aqualonvanzutphen inrichting bedrijfsrestaurant

Banken voor in uw bedrijfsrestaurant

Banken bieden plaats aan meerdere personen en kunnen desgewenst los of tegen de wand geplaatst worden. Treinbanken zijn ideaal daar waar de ruimte beperkt is en bieden privacy in een drukke omgeving. Ook hebben wij modulaire zitsystemen in onze collectie van restaurantmeubilair die naar gelang het aantal gewenste zitplaatsen uit te breiden is. Voor wat betreft zithoogte wordt er over het algemeen gerekend met circa 46 cm. Dit is iets hoger dan een gebruikelijke zithoogte van bijvoorbeeld een bureaustoel. 
Gubi Beetle bank in bedrijfsrestaurant

Verlichting biedt sfeer

Vaak wordt de verlichting vergeten, maar ook dit is een onderdeel van restaurantmeubilair. Lampen hebben naast een praktische functie ook een decoratieve functie. Zo hebben we hanglampen voor verlichting boven de tafel of bar en wandlampen voor daar waar een extra lichtbron en sfeer gewenst is.
VNO NCW inrichting verlichting

Ook een complete inrichting voor uw horecagelegenheid?

Deprojectinrichter biedt restaurantmeubilair voor het inrichten van uw restaurant of eetgelegenheid. In elke stijl, van modern tot klassiek. Onze experts geven u graag persoonlijk advies over alle mogelijkheden en voordelen bij de keuze van het juiste restaurantmeubilair.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.