Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Kantoorkasten, archiefkasten voor kantoor

Kantoormeubelen zoals kantoorkasten, archiefkasten, roldeurkasten, schuifdeurkasten, rolluikkasten, brochurekasten en ladeblokken zijn onmisbaar bij de inrichting van uw kantoorpand. Kasten zijn niet alleen handig voor het opbergen van kantoorspullen maar akoestische kasten verminderd ook het nagalmen van geluid.

De Projectinrichter heeft een ruime collectie kantoormeubelen waar verschillende soorten kasten bij horen. Kantoorkasten zijn er in diverse soorten en van verschillende materialen. Kasten op maat, akoestische kasten voor kantoor maar ook ladeblokken of archiefkasten. Voor elke wens bieden wij een passende oplossing.

Bent u opzoek naar een eikenhouten kast of alleen met een houten topblad. Een kast met metalen accenten, van melamine maar wij bieden ook stalen kasten afgewerkt met een kleur poedercoating. Wij zijn niet geboden aan een leverancier en bieden onafhankelijk advies passend bij uw wensen en de organisatie. Ons advies is gedegen en vrijblijvend. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van de mogelijkheden met betrekking tot kantoorkasten.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Kantoorkasten.