Roldeurkast

Een roldeurkast of een archiefkast zijn kantoormeubelen voor het ordenen en archiveren van papierwerk, vaak geplaatst in ordners of hangmappen. Roldeurkasten zijn kasten met twee kunststof roldeuren. Bovendien kun je gemakkelijk bij de inhoud van de kast komen, omdat je niet helemaal om de deuren heeft hoeft te lopen.

Lees meer

De roldeurkast kan voorzien zijn van legborden, onder deze borden kun je ook hangmappen hangen. Zo is de ruimte in een roldeurkast efficiënt in te delen.

De vele voordelen van een roldeurkast

  • De roldeurkast is ruimtebesparend omdat er niet twee naar buitenslaande deuren aan zitten.  
  • Een roldeurkast is vaak afsluitbaar met een slot, zodat de inhoud veilig achter slot en grendel zit.
  • Er zijn veel verschillende soorten roldeurkasten. De hoogte, kleur en breedte kunnen bijvoorbeeld variëren. De hoogte is vaak in ordnerhoogte aangegeven, zo kun je bij een kast met ordnerhoogte van 3, 3 ordners boven elkaar plaatsen, gescheiden door planken.
  • Naast opbergruimte biedt een roldeurkast ook de mogelijkheid om een ruimte af te schermen, zodat de werkruimte ingedeeld kan worden met werkplekken en opbergruimte in de vorm van roldeurkasten.

Advies over een roldeurkast voor in uw kantoor?

De Projectinrichter heeft een ruime collectie kantoormeubelen, waaronder verschillende soorten roldeurkasten en archiefkasten. Kantoorkasten voor het opbergen van orders, kantoorbenodigdheden of persoonlijke eigendommen. Als specialist in die branche geven wij u graag advies over kantoorkasten. Voor meer informatie of advies bel 088 - 650 1234. Neem telefonisch contact met ons op en wij geven u direct een prijsindicatie voor de door u gewenste roldeurkast.