Dressoir

Een dressoir is een lage of halfhoge kast. Naast het opbergen van kantoorspullen kan er op een dressoir ook iets neergezet worden. Een trend is dat er grote plantenbakken op geplaatst worden, zodat het naast opbergruimte ook een visuele en groene afscheiding geeft. Groen op kantoor werkt prettig en is nog gezond ook!

Lees meer

1 / 1

Een dressoir is op verschillende plekken op kantoor toe te passen. Vaak komt een dressoir terug in de directiekamer, bedrijfsentree of de loungeplek op kantoor. Omdat een dressoir ook thuis toe te passen is, zien we deze vaak terugkomen in de huiskamer in een zakelijke omgeving. Om even tot rust te komen na het behalen van een deadline is het fijn om even je werkplek te verlaten en te loungen in de huiskamer.

Wat zijn de mogelijkheden van een dressoir?

  • Naast het opbergen van brochures, kantoorbenodigdheden of andere items kan een dressoir ook als middel gebruikt worden om items op te zetten, zoals behaalde trofeeën, bedrijfsbrochures of overige accessoires.
  • In een bedrijfsentree zien we vaak dat het dressoir gebruikt wordt om foldermateriaal of tijdschriften op te plaatsen en de voorraad wordt dan in de lades (uit het zicht) geplaatst. Zo heb je de voorraad direct bij de hand en hoef je niet helemaal naar een magazijn.

Ook een dressoir in uw kantoor?

Wij geven u geheel vrijblijvend advies over dressoirs! U kunt ook altijd langs komen in een van onze showroomvestigingen: De Projectinrichter Showroom Purmerend of De Projectinrichter Showroom Rotterdam. Wij bieden diverse soorten halfhoge kasten aan van diverse materialen. Graag adviseren wij u bij het vinden van een passend dressoir.