Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast is voorzien van twee soepel lopende schuifdeuren. Naast de standaard schuifdeurkasten hebben wij ook akoestische kasten voorzien van schuifdeuren. Ook overlast van pratende collega’s, printers of andere geluiden? Dan biedt een akoestische schuifdeurkast de oplossing.

Lees meer

1 / 1

Bij deze uitvoering zijn de deuren vaak geruisloos te openen en voorzien van geluiddempend materiaal in de deuren of zelfs aan de achterkant van de schuifdeurkast. De kast vangt dan geluiden op en breekt deze af. Zo is een schuifdeurkast niet alleen handig voor het opbergen van je spullen, maar ook als ruimteverdeler of akoestische oplossing te gebruiken.

De eigenschappen van een schuifdeurkast

  • Er zijn verschillende soorten kasten met schuifdeuren. Naast de akoestische werking van een kast, kan er gebruik gemaakt worden van verschillende materialen.  
  • Ook zijn er veel schuifdeurkasten beschikbaar in verschillende hoogtes en kunnen ze vaak op maat gemaakt kunnen worden.  
  • De kasten zijn vaak te leveren in het staal, hout of zelfs van glas.  
  • Een schuifdeurkast heeft 3 functies: voor het opbergen van items, het scheiden van de ruimte en deze geluiddempend maken (indien geluiddempend materiaal in de kast is verwerkt). Zo slaat u drie vliegen in één klap!

Ook een schuifdeurkast in uw kantoor?

De prijs van een schuifdeurkast kan erg variëren, afhankelijk van de maat, materiaalkeuze en of akoestische demping gewenst is. Wij geven u graag advies over de vele mogelijkheden en in onze showrooms in Rotterdam en Purmerend zijn er diverse schuifdeurkasten te zien. Neem telefonisch contact met ons op via 088 - 650 1234 voor een prijsindicatie van een schuifdeurkast.