Akoestische kast

Een akoestische kast biedt maar liefst 3 toepassingen: als opbergruimte, voor betere akoestiek en te gebruiken als afscheiding van een ruimte. Dat is nog eens multifunctioneel! Een veelgebruikt inrichtingsconcept is het open kantoor. Dit heeft vele voordelen zoals: betrokkenheid van het hele team, kortere communicatielijnen en makkelijke kennisoverdracht tussen personen.

Lees meer

1 / 1

Een nadeel is dat teams last van geluid op kantoor kunnen ervaren. Door akoestische producten toe te passen reduceert u het geluid om ongestoord te kunnen werken, bijvoorbeeld een akoestische kast. De akoestische waarden van een kast worden uiteraard gemeten. Hiervan zijn testrapporten opgesteld welke bij het product terug te vinden zijn.

Kenmerken van een akoestische kast

  • Akoestische kasten zijn voorzien van deuren welke een geluidsabsorberende werking hebben, ook is eventueel de achterzijde van de kast uitgevoerd met een gestoffeerd akoestisch paneel.
  • De kantoorkasten zijn leverbaar in verschillende maten (orderhoogte) en kleuren.
  • Akoestische kasten zorgen voor een aanzienlijke demping en vermindering van het geluid.
  • Tegenwoordig worden akoestische kasten ook gebruikt om ruimtes van elkaar te scheiden. Op deze manier wordt een kast multifunctioneel toegepast; ruimteverdeler, opbergruimte en akoestisch dempend.

Welke akoestische kast past bij mij?

Onze akoestische kasten collectie is erg ruim. Een juiste keuze maken kan dan lastig zijn. Graag adviseren wij u bij het maken van de juiste keus. Kunt u niet in een keer beslissen dan is het mogelijk om een akoestische kast op proef nemen. Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend advies u kunt altijd langs komen in één van onze showrooms in Rotterdam of Purmerend. Onze experts staan voor u klaar! Onderstaand enkele voorbeelden uit onze collectie akoestische kasten.