Lockerkast

Een lockerkast biedt de gebruiker de mogelijkheid om persoonlijke spullen op te bergen op een centrale plaats. Steeds meer kantoren van nu werken met flexibele werkplekken en je kunt werken waar je wilt waardoor je geen vaste plaats meer hebt voor je persoonlijke eigendommen. Dat kan soms vervelend zijn, want waar moet je ze nu kwijt? De lockers bieden daarvoor de uitkomst.

Lees meer

1 / 1

De lockerkasten zijn vaak voorzien van een slot, dit kan zijn: een sleutel, een pasje of een code. Hierdoor weet je zeker dat je items veilig opgeborgen zijn. Daarnaast worden lockerkasten en kluisjes vaak gebruikt in kleedruimtes en garderobes van bijvoorbeeld sportscholen. Deze lockers zijn ideaal voor het opbergen van onder andere persoonlijke en waardevolle eigendommen. De kasten zijn vaak gemaakt van sterk staal. 

Wat zijn de voordelen van een lockerkast?

  • Het biedt een eigen plek voor je persoonlijke eigendommen.
  • De lockerkast heeft verschillende afsluitmogelijkheden, van digitaal met een pas en een code tot handmatig met een sleutel. Alles in de kast zit dan veilig achter slot en grendel.
  • De lockers zijn leverbaar in vele kleuren en maatwerk is ook mogelijk. Zo past er altijd wel een mooie lockerkast in de kantoorinrichting naar keuze.

Welke lockerkast past in ons kantoor?

Als onafhankelijke projectinrichter hebben wij diverse merken kantoormeubelen, zo ook voor lockerkasten. Kantoorkasten zijn er voor het opbergen van kantoorbenodigdheden, maar ook voor eigendommen die u liever achter slot in een kluisje bewaard. Neem telefonisch contact met ons op via 088 – 650 1234 en wij geven u advies of direct een prijsindicatie voor de door u gewenste lockerkast.