Ladeblok

Een ladeblok wordt doorgaans onder het bureau geplaatst als extra opbergruimte voor persoonlijke spullen en dossiers. Een ladeblok met sleutel geeft de gebruiker de veiligheid dat de opgeborgen items daadwerkelijk achter slot en grendel zijn.

Lees meer

1 / 1

Een ladeblok op wielen is ideaal te gebruiken wanneer je gebruik maakt van flexibele werkplekken. De hedendaagse kantoren werken vaak met flexibele werkplekken met een ladeblok op wielen verplaats je zo al je benodigdheden van de ene werkplek naar de andere.

De vele voordelen van een ladeblok

  • Een ladeblok is handig te gebruiken voor onder het bureau. Zeker bij een hoekbureau is er genoeg ruimte om een ladeblok te plaatsen. Hierin zijn je persoonlijke spullen en belangrijke dossiers snel binnen handbereik.
  • De verrijdbare kasten zijn ideaal voor het opbergen van papieren en overige kantoorbenodigdheden. Doordat het ladeblok op wielen is, is deze eenvoudig verplaatsbaar.
  • De ladekasten kunnen voorzien zijn van lades of een hangmappenlade voor het opbergen van dossiers in een hangmap.
  • Voor eenzelfde uitstraling is er de mogelijkheid om het ladeblok in dezelfde kleur te leveren als het bureau. Uiteraard behoren andere kleuren ook tot de mogelijkheid.

Ook een ladeblok voor onder het bureau?

Voor elke bedrijf of uitstraling is een ander soort type kast verreisd. De prijzen van ladekasten variëren. Als onafhankelijk inrichter hebben wij een ruime collectie kantoormeubelen, waaronder ladeblokken, ladekasten en verrijdbare ladeblokken. Graag adviseren wij u. Voor meer informatie of advies bel 088 - 650 1234. Neem telefonisch contact met ons op en wij geven u direct een prijsindicatie voor de door u gewenste ladeblok.