Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Wachtbanken - Wachtkamermeubilair

Wachtbanken: voor het inrichten van de wachtkamer of het entree. Wachtbanken zijn vaak een onderdeel van een kantoormeubelen lijn. Ook worden er tegenwoordig lage banken toegepast. Vaak heeft een entreebank bijpassende vergaderstoelen of restaurantmeubilair, zo kunt u de uitstraling binnen uw organisatie uniform houden. De binnenkomst is de eerste indruk, uw entreemeubilair is dus uw visitekaartje.

Wachtkamermeubilair kan uitgevoerd worden in verschillende materialen waaronder: kunststof, hout en staal. Tevens hebben wij ook gestoffeerd meubilair. De Projectinrichter heeft voor u stoffen in collectie welke goed afneembaar zijn, denk hierbij aan de zorgindustrie of openbare ruimtes.

Wij geven u geheel vrijblijvend advies! U kunt ook altijd langs komen in een van onze showroomvestigingen: De Projectinrichter Showroom Purmerend of De Projectinrichter Showroom Rotterdam. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.00 uur.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Wachtbanken.