Modulaire banken

Modulaire banken zijn dynamisch en voorzien in de behoefte van de continue veranderende vraag vanuit de zakelijke markt. Het biedt u de mogelijkheid om uw ruimte optimaal te benutten en in te richten. Het is een zitmeubel dat helemaal past bij het Nieuwe Werken concept waar een aparte ruimte in een open kantoorruimte, als in een kantoortuin, gecreëerd kan worden. Ook is een modulaire bank ideaal toe te passen in uw wachtruimte, entree of andere openbare ruimte.

Lees meer

Een modulaire bank is opgebouwd uit een aantal individuele modules en biedt een flexibele zitoplossing waarbij u moeiteloos van opstelling kunt wijzigen en geheel te schikken is naar uw persoonlijke wens en behoefte. Voor elke ruimte, groot of klein. Dat kan door toevoeging van extra zitplaatsen maar ook met speciale zitelementen in de vorm van een hoekstuk of met tussenpanelen die een akoestische werking hebben.

Voordelen van een modulaire bank

 • U kunt de modulaire bank door toevoeging van elementen/modules op elk moment geheel aanpassen naar de actuele situatie en behoefte van uw ruimte. Geheel op maat maakbaar in elke vorm en formaat.  
 • Bij beschadiging is het niet nodig om de bank in zijn geheel te vervangen. Het behoeft slechts de module die niet meer voldoet of defecten vertoond.  
 • Een modulaire bank is gemakkelijk mee te verhuizen en te verplaatsen.  
 • Verloren ruimte kan opgevuld en daarmee benut worden met één of meerdere modules naar gelang de loze ruimte. Verloren ruimte krijgt zo een functie. 
 • De modulaire bankelementen kunnen zowel individueel in een ruimte worden geïnstalleerd als losse zitelementen of in een zitgroep bij elkaar als zithoek. 
 • De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos om een unieke en persoonlijke zitomgeving te creëren.  
 • Met een modulaire bank creëer je makkelijk een afscheiding tussen verschillende functionaliteiten in een open ruimte.   
 • Een modulaire bank is multifunctioneel toepasbaar als loungebank om te ontspannen, ontmoetingsplek voor kort overleg, ontvangstbank in de entreeruimte of als wachtbank om even comfortabel te wachten.    

De soorten losse modules voor uw ideale bank

Er zijn verschillende soorten modules waarmee u uw modulaire bank kunt aanvullen en verreiken. Een modulaire bank is maatwerk waar kleuren, bekleding en vorm geheel naar eigen smaak bepaald kunnen worden. De mogelijkheden zijn onbegrensd waardoor u zelf de uitstraling en formaat van u modulaire bank kunt bepalen, passend bij uw interieurconcept en persoonlijke wens. Een 2-zits, 3-zits of een ruime loungebank? Uitbreiding van zitplaatsen is altijd mogelijk. Hieronder enkele voorbeelden van modules;

 • Panelen. Deze kunt u tussen de zitelementen plaatsen. Hiermee kunt u aparte zithoekjes creëren voor de nodige privacy. Hiermee kunt u werkplekken scheppen om even rustig te bellen of te overleggen.
 • Hocker. Dit element kent verschillende toepassingen, als extra verlengstuk om de voeten te laten rusten of als extra zitplaats om even aan te schuiven. Ook als bijzettafel doet het prima dienst voor vlakbladen of om andere spullen even neer te leggen.
 • Lage en hoge elementen. Door deze met elkaar af te wisselen schept u een akoestisch eiland binnen een open ruimte of kantoortuin.
 • Hoekelementen om een hoek in een ruimte op te vullen die anders wellicht onbenut zou blijven. Tevens biedt het de mogelijkheid voor een plek waar men zich even kan terugtrekken uit de drukke werkomgeving.
 • Armleuningen en extra hoge rugleuningen voor uitermate zitcomfort.

Hulp nodig bij de keuze van een modulaire bank?

Vindt u het lastig en heeft u twijfels over de juiste keuze van een modulaire bank? Onze experts nemen graag alle mogelijkheden met u door en checken samen met u of de modulaire bank voldoet aan uw persoonlijke wensen en eisen. U bent van harte welkom in één van onze showrooms om inspiratie op te doen. Voor al uw vragen over modulaire banken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 650 1234.