HomeBanken en fauteuils

Banken en fauteuils

Banken en fauteuils in de lounge, entree of ontvangstruimte van uw kantoor zijn het visitekaartje van uw bedrijf naar uw klant. Ze komen dan ook veelvuldig voor in zakelijke of publieke en openbare omgevingen.  

Lees meer

1 / 15

Volgende

Wij bieden een zeer ruime en uitgebreide collectie banken en fauteuils aan in elke gewenste stijl, van modern tot klassiek, en in verschillende formaten banken; van 2-zits tot modellen die zitplaats bieden aan een groot gezelschap. Afhankelijk van het merk zijn er verschillende bekledingsmogelijkheden, in stof maar ook in leder, passend bij de uitstraling en het inrichtingsconcept van uw kantoor of bedrijfsruimte. Bij ons vindt u banken en fauteuils van hoge kwaliteit, geschikt voor intensief projectgebruik.

Banken voor elke toepassing 

Banken kennen vele verschillende toepassingen en eigenschappen.  

  • Modulaire banken bieden een flexibele zitoplossing waarbij moeiteloos de opstelling gewijzigd kan worden met extra zitplaatsen of speciale modules als een hoekopstelling.  
  • Bij akoestische problematiek op kantoor, open kantoorruimtes of werkplekken bieden akoestische lounge banken een oplossing. De geluiddempende werking zorgt voor meer rust en draagt bij aan een prettige werkomgeving met vitale werknemers. Daarbij kan de hoogte van de rugleuning bijdragen aan het creëren van extra privacy binnen een werkomgeving met veel rumoer en ruis. 

Fauteuils voor het nieuwe werken 

Fauteuils in uw lounge zijn het visitekaartje naar uw klant. De fauteuil | loungewerkplek wordt steeds vaker toegepast bij het nieuwe werken. Uw gewenste bedrijfsuitstraling vertalen wij in de juiste oplossing. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een goede vertaling van uw wensen in producten die passen bij uw bedrijf. 

Ontspannen in een fauteuil 

Loungewerkplekken zijn niet alleen plekken om te werken, maar ook om te ontspannen. Zoekt u naar deze ideale combinatie van fauteuils met een bijpassende voetensteun | poef die passen bij uw bedrijfsuitstraling? Of zoekt u naar andere manieren om een loungewerkplek in te richten? De Projectinrichter biedt u een volledige collectie van fauteuils en lounge werkplekken aan, bruikbaar voor verschillende doeleinden.  

Ook advies over banken en fauteuils? 

Graag adviseren onze experts u geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden en helpen u graag bij het maken van een keuze uit ons ruime aanbod aan banken en fauteuils. Ook bij het maken van een keuze en informeren wij u graag bij de mogelijkheden van verschillende onderstellen, als een traverse en extra mogelijkheden.