Akoestische bank

Een akoestische bank wordt vaak toegepast in open kantoorruimtes. Binnen een kantoorinrichting worden deze banken gebruikt voor bijvoorbeeld informeel overleg, zonder het overige personeel direct tot last te zijn. Bij een akoestische bank zijn diverse tafels leverbaar, vaak voorzien van een kolompoot.

Lees meer

1 / 1

Wanneer de tafel in hoogte verstelbaar is en het werkblad verschuifbaar, noemen we dit een lounge werkplek ook wel aanland werkplek genoemd. Dit soort inrichtingsoplossingen worden steeds vaker toegepast binnen het nieuwe werken.

Voordelen van een akoestische bank

  • Een akoestische bank voorkomt niet alleen het nagalmen van geluid, de medewerker(s) kunnen zich ook even terug trekken om tot rust te komen.
  • Hoge akoestische banken zijn er in verschillende hoogtes en bekleed met verschillende stofsoorten en in vele kleuren. Zo is er altijd wel een kleur die bij uw kantoorinrichting past.
  • In vele gevallen is het mogelijk om een elektrapunt te plaatsen in een akoestische bank. Zo kunnen elektronische devices opgeladen worden terwijl je werkt.
  • Een akoestische bank is uiteraard getest op de akoestische waarden. Deze testrapporten zijn bij de producten terug te vinden op onze site.

Het kiezen van de juiste akoestische bank

Er zijn vele variaties mogelijk met een akoestische bank. Onze banken collectie is zeer ruim. Graag adviseren wij u bij het maken van de juiste keus. Kunt u niet in een keer beslissen dan is het mogelijk om een akoestische bank op proef nemen. Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend advies u kunt altijd langs komen in één van onze showrooms. Onze experts staan voor u klaar! Onderstaand enkele voorbeelden uit onze collectie akoestische banken.