Fauteuils

Met fauteuils kunt u meer dan alleen zitten. Wilt u ongestoord en comfortabel werken, bellen of informeel samenkomen en informatie uitwisselen? Dan biedt een hoge akoestische fauteuil deze mogelijkheid zonder al te veel geluidoverlast te bezorgen voor andere medewerkers. U creëert hiermee eenvoudig een rustige en prettige werkplek. De fauteuil past ook prima in het nieuwe werken en Activity Based Working concept .

Lees meer

De vele mogelijkheden van fauteuils voor zakelijk gebruik 

De uitstraling van een fauteuil bepaalt u zelf. De bekleding van een fauteuil is onder andere een belangrijk onderdeel van de uitstraling. De mogelijkheden hiervoor zijn zeer divers: fauteuils zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, in stof- en leersoorten. In een wachtkamer, lobby of andere openbare ruimte nodigen fauteuils uit om plaats te nemen en zijn ze uw visitekaartje in uw entree. 
Sommige fauteuils zijn modulair opgebouwd en andere kunnen worden ingezet als buitenmeubilair. Dit zijn vaak de ongestoffeerde fauteuils met een zitting en rugleuning die niet gestoffeerd zijn en tegen een stootje kunnen en weerbestendig zijn. 

De vele voordelen van fauteuils 

  • Fauteuils bieden gebruikers een comfortabele zitmogelijkheid. 
  • Al met een paar fauteuils kun je een wachtruimte een gevoel van een warm welkom geven. 
  • Fauteuils zijn voor verschillende doeleinden toepasbaar: van relaxen tot overleggen en van werken tot wachten. 

Meer informatie over fauteuils? 

Bekijk hier een deel van de vele mogelijkheden van fauteuils of bel 088 – 650 1234 voor advies. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een goede vertaling van uw wensen in producten die passen bij uw bedrijf. Ook in onze showrooms kunt u ene keuze maken in verschillende fauteuils.