Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

4-Poot Bureaus

4-poot bureaus zijn in hoogte verstelbaar en voldoen aan de ARBO richtlijnen. Er zijn verschillende uitvoeringen 4-poots kantoorbureaus en kantoortafels, zo hebben wij ook een ruime collectie bench bureaus. Bureaus met vier poten kunnen ook gebruikt worden als vergadertafels. Als onafhankelijke inrichter bieden wij 4-poots bureaus aan van verschillende merken. Wilt u een vrijblijvend en gedegen advies over bureaus of het inrichten van uw kantoor, neem dan contact met ons op. Bel 088-650 12 34 of kom langs in één van onze showrooms.

Bureaus zijn er in verschillende soorten en van verschillende materialen. De 4-poots bureaus, de naam zegt het al, hebben vier poten. Een standaard hoogte is 74 cm. De meeste bureaus zijn echter instelbaar of verstelbaar zodat deze eenvoudig aangepast kan worden aan de lengte van de individuele gebruiker. Bij de Europese norm EN 527-1 wordt een verstelbaarheid van 65 tot 85 cm aanbevolen.

Bureaubladen zijn zowel in het hout als met een melamine blad leverbaar. Daarnaast zijn er verschillende type bureaus waarbij een tussenschot geplaatst kan worden. Dit kan in melamine of gestoffeerd. Een gestoffeerd tussenschot heeft een akoestische werking. Bekijk hieronder het overzicht 4-poot bureaus. Alle plaatjes zijn ter indicatie en geven slechts een voorbeeld van de mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u gedegen advies, neem dan contact met ons op.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over 4-poot bureaus.