Verstelbaar bureau

Verstelbare bureaus zijn slingermatig of elektrisch verstelbare werkplekken. In hoogte verstelbare slingerbureaus of tafels worden vaak toegepast binnen het nieuwe werken, ook wel flexwerken genoemd. Bij flexwerken maken meerdere medewerkers gebruik van dezelfde werkplek. Verstelbare slingerbureaus bieden hier de juiste uitkomst voor.

Lees meer

1 / 1

Zo kan iedere werkplek eenvoudig aan de wensen van de individuele gebruiker worden aangepast en kunnen er meerdere medewerkers gebruik maken van dit in hoogte verstelbaar bureau. Dat is nog eens flexibel!

Juiste werkhoogte door 1 druk op de knop

De meeste bureaus zijn zeer eenvoudig te verstellen middels een slinger of elektrisch door middel van een knop. Vaak zijn er mogelijkheden om de stand van het verstelbaar bureau voor meerdere gebruikers te onthouden, zodat de gebruiker meteen de juiste werkhoogte weet te vinden.
De verstelbare slingerbureaus voor zittend werk zijn in-/verstelbaar van 65 - 85 cm. De zit sta bureaus zijn verstelbaar van 65 - 125 cm (NPR 1813: 65 - 130 cm).
Een in hoogte verstelbaar bureau is er in diverse uitvoeringen. Bij De Projectinrichter bieden we vele varianten in hoogte verstelbare bureaus aan.

Welke soorten in hoogte verstelbaar bureaus zijn er?

  • Elektrisch verstelbaar bureau: eenvoudig te bedienen
  • Slinger verstelbaar bureau: handmatig te bedienen
  • Gasveer verstelbaar bureau: snelle verstelbaarheid
  • Instelbaar bureau: via de poten in te stellen.

Wilt u advies over een verstelbaar bureau?

Omdat wij begrijpen dat het maken van een juiste keuze voor een in hoogte verstelbaar bureau niet gemakkelijk is, helpen onze experts u graag met raad en advies, passend bij uw budget en wensen. Bekijk hier ons assortiment van verstelbare bureaus.