Concentratie bureau

Een concentratiebureau is een akoestische werkplek om geconcentreerd en ongestoord te kunnen werken. Het biedt een werkplek waarbij de gebruiker zich zowel visueel als akoestisch kan terugtrekken uit een drukke werkomgeving.

Lees meer

1 / 1

Een concentratiebureau is dè oplossing voor werkplekken waar geluidshinder door onder andere veelvuldig telefoneren of pratende collega’s echt een issue is.  Zoals in een open kantoortuin waar volgens het Nieuwe Werken en/of Activity Based Working concept wordt gewerkt of in een call center waar meerdere werknemers tegelijkertijd telefonische gesprekken voeren. Door de ruimte in te richten met concentratie bureaus met akoestische eigenschappen wordt geluidsoverlast en irritatie op de werkvloer tot een minimum beperkt.

Concentratie bureau, de kenmerken en mogelijkheden

  • Een concentratiebureau is een akoestische oplossing die zorgt voor maximale geluidsabsorptie. Kenmerkend hiervoor zijn akoestisch geïntegreerde of losse elementen die standaard onderdeel zijn van een concentratie bureau. In de vorm van: een akoestische scheidingswand, een akoestische bureauwand of akoestisch paneel.
  • Een concentratiebureau biedt ook visueel privacy doordat u afgeschermd kunt zitten en werken en u daarmee kunt onttrekken uit het zich van collega’s en medewerkers.
  • Werkplekken met concentratiebureaus maken het mogelijk om een grote kantoorruimte of kantooroppervlakte eenvoudig en gemakkelijk in te delen in afgeschermde werkruimtes met elk een afzonderlijke functionaliteit.
  • Afhankelijk van het model en merk is het optioneel om de akoestische panelen of wanden uit te rusten met elektrificatie als een stopcontact waar laptop of mobiele telefoon opgeladen kunnen worden.
  • Modellen met modulaire panelen kunnen zowel als achterwand als tussenwand bij concentratie bureaus worden ingezet. Aan weerszijden kan er velerlei kantoormeubilair geplaatst worden, van kantoorkasten tot kapstokken.

Uw kantoorruimte of werkplekken inrichten met bureaus voor opperste concentratie?

Wij adviseren u graag welk bureau het meest geschikt is voor de inrichting van een akoestische werkplek voor optimale concentratie. Wij bieden voor elk budget een grote verscheidenheid aan concentratie bureaus van verschillende designmerken in uiteenlopende modellen.

Omdat wij begrijpen dat het maken van een juiste keuze niet gemakkelijk is, helpen onze experts u graag door al uw vragen over concentratie bureaus te beantwoorden.

Inspiratie opdoen? Kom dan gerust langs in één van onze showrooms in Purmerend of Rotterdam. Specifieke vragen over concentratie bureaus voor de inrichting van uw werkplekken? Wij zijn van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken via telefoonnummer 088 650 1234. Wij helpen u graag!