Directiebureau

Een directiebureau geeft elke directiekamer een design uitstraling. De directiebureaus hebben een uniek design en zijn verkrijgbaar met diverse onderstellen en aanbouw elementen, zodat er bijvoorbeeld een hoekbureau gemaakt kan worden.

Lees meer

1 / 1

Samen met een directie bureaustoel vormt dit de ideale werkplek voor de directie die de juiste uitstraling geeft. Van een moderne directiekamer tot een klassieke, met een directiebureau kunt u vele kanten op.

De kenmerken van een directiebureau

  • Een directiebureau biedt comfort en is luxe, maar het kan ook strak en eigentijds zijn. Vaak zijn ze voorzien van een ladeblok dat geïntegreerd is in het bureau.
  • De getoonde directiebureaus kunnen vaak een hele andere uitstraling krijgen door bijvoorbeeld de kleur van het blad of onderstel te wijzigen. Van klassiek hout tot modern wit.
  • Doordat het directiebureau doorgaans door één persoon gebruikt wordt, is deze vaak in een vaste hoogte leverbaar. Uiteraard zijn er ook directiebureaus leverbaar waarbij het bureau in hoogte verstelbaar is of als zit sta bureau te gebruiken is.
  • Vaak kunt u kiezen voor één serie waarmee de gehele directiekamer mee ingericht wordt. Wanneer er wordt gekozen voor een serie voor het inrichten van de directiekamer geeft dit een mooie samenhangende uitstraling. Een serie met directiemeubilair bestaat uit meerdere onderdelen, waaronder kasten, directie bureaustoel, tafels en een directiebureau.

Op zoek naar een directiebureau met de juiste zakelijke uitstraling?  

In onze showrooms in Purmerend en Rotterdam kunt onze collectie directiebureaus vinden. Ook geven wij u hier graag advies over. Bel 088 – 650 1234 voor een afspraak of bekijk hier ons ruime aanbod van klassieke tot moderne directiebureaus.