Bench bureau

Een bench bureau is een werkeiland bestaande uit meerdere werkplekken op één onderstel. Een bench bureau biedt uw bedrijf flexibiliteit en is daarom zeer geschikt voor een dynamische werkomgeving in elk kantoor.  Aan het kantoor worden tegenwoordig nieuwe eisen gesteld. Het kantoor is nu meer een ontmoetingsplek dan voorheen, maar uiteraard ook nog steeds een werkplek. Even achter de computer werken, vergaderen of een projectlunch, kantoortafels krijgen hierdoor een bredere functie.

Lees meer

1 / 1

Wat zijn de vele mogelijkheden van een bench bureau?

  • Een bench bureau kan als teamwerkplek ingericht worden, maar ook kan dienen als vergadertafel of ontmoetingspunt binnen het kantoor.  
  • Het is ideaal als werkplek voor projecten waarbij verschillende disciplines bij elkaar werken aan een groot project. Alle betrokkenen van het project zitten zo dicht bij elkaar, waarbij er efficiënt samengewerkt kan worden.
  • De bench bureaus zijn veelzijdig te gebruiken en zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder ook zit sta mogelijkheden. Hierdoor is het een flexibele werkplek die te gebruiken is voor meerdere collega’s.
  • Bench bureaus en alle andere bureauwerkplekken krijgen binnen het kantoor een bredere functie.  Een bench werkplek kan ingericht worden als teamwerkplek, maar kan ook dienen tot een ontmoetingspunt in het kantoor.  

Ook advies over een bench bureau?

In onze showrooms staan diverse werkplekken opgesteld, waaronder een ruime keuze in zit sta bureaus en bench bureaus. U kunt altijd bij ons langs komen om een kijkje te nemen of voor advies. Onze experts staan voor u klaar.  Bezoek onze showroom vestigingen in Rotterdam of Purmerend voor een bench bureau.