Duo bureau

Een duo bureau wordt ook wel een bureau met een H-poot of met wangpoot genoemd. Bij duo bureaus worden twee bureaubladen aan één onderstel gemonteerd zodat er een duo werkplek ontstaat waarbij er meerdere medewerkers aan kunnen werken. Wanneer je met meerdere collega’s aan een project werkt, bijvoorbeeld op de SCRUM-methode, dan is een duo bureau een ideale oplossing om samen te werken. Je zit dichtbij je collega’s om zo makkelijk te overleggen.

Lees meer

1 / 1

Wat zijn de voordelen van een duo bureau?

  • Indien er gewerkt wordt met akoestische scheidingselementen tussen de bureaubladen in kan er door meerdere personen op een klein oppervlakte gewerkt worden, zonder elkaar tot last te zijn.
  • Ondanks de verschillen in hoogte van de bureauwerkplekken, oogt het geheel rustig doordat de akoestische wanden op gelijke hoogte blijven.  
  • Er zijn ook zit sta duo bureaus, hierdoor is het afwisselen van zitten en staan erg makkelijk en zijn de bureaus flexibel inzetbaar voor meerdere gebruikers.
  • Duo bureaus worden veel toegepast in het moderne kantoor. Dit omdat er met akoestische materialen gewerkt kan worden zonder dat dit detoneert in het kantoor.  

Ook een duo bureau bij u op kantoor?

Wij hebben een ruime collectie van duo bureaus in verschillende maten van diverse materialen. Ook zijn er bureautafels met diverse poot constructies, zoals H-poot en wang-poot. De bureaubladen van de duo bureaus zijn te leveren van hout, fineer, melamine en volkern. Kom langs in onze showrooms, we geven u dan graag advies over de vele mogelijkheden van het plaatsen van een duo bureau.