Balie

Een balie voor uw receptie, ontvangstruimte, wachtruimte, wachtkamer, lobby of bedrijfsentree vindt u hier. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan verschillende modellen, balies passend bij de uitstraling en identiteit van uw bedrijf, of het nu om een kantoor, school, hotel, dokter-of tandartspraktijk, ziekenhuis of welk bedrijf of openbare instelling dan ook gaat.

Lees meer

1 / 1

Wij hebben balies in alle maten, kleuren en stijlen die aansluiten bij uw overige kantoormeubilair en entreemeubilair. We hebben zelfs outdoor balies van kunststof die u buiten zou kunnen gebruiken maar ook binnen niet misstaan. Zeer geschikt voor evenementen in de buitenlucht.

Wist u dat uw ontvangstbalie zeer belangrijk is voor een eerste goede indruk? Een balie is het eerste wat uw klant bij het betreden van uw bedrijf ziet en het meest prominente meubelstuk in uw entree. Hèt visitekaartje van uw bedrijf. Hier ontvangt u uw klanten professioneel en is het de plek waar de receptioniste of baliemedewerker alle vragen beantwoord. Een balie is hiermee het eerste aanspreekpunt van uw bedrijf en verdient daarom uw weloverwogen keuze bij aanschaf. Wij helpen u graag daarbij!

Balie, naast ontvangstplek ook werkplek

Aan welke aspecten moet u denken ? 

 • Het aantal benodigde werkplekken 
  Hoeveel baliepersoneel is werkzaam aan de balie? Wij hebben ontvangstbalies met een werkplek voor 1 persoon maar ook balies die werkplekken bieden voor meerdere personen. 
 • Flexibiliteit
  We hebben modulaire baliesystemen die uitermate flexibel zijn. Deze zijn door middel van losse modules geheel aan te passen naar uw eisen en wensen. Naar gelang de afmeting van de ruimte. Nog een bijkomend voordeel van een flexibel baliesysteem; Gaat u verhuizen naar een ander bedrijfspand? Dan verhuisd uw balie makkelijk mee.
 • Comfort
  Voor een comfortabele werkplek is de hoogte van de balie belangrijk. We hebben modellen die op een podium worden geleverd of direct op de vloer. Heeft u parttime- of wisselend baliepersoneel? Dan is een balie met een hoogte verstelbaar bureau een slimme keuze.  De hoogte kan aangepast worden naar de zithouding van de gebruiker. 
 • Voldoende opbergruimte
  Een werkplek die netjes en georganiseerd is komt zakelijk en professioneel over. Wilt u rondslingerende spullen op of achter de balie voorkomen? Ons advies: zorg voor voldoende opbergruimte. Wij bieden voor elke balie een zeer divers assortiment aan bijpassende kantoorkasten en ladekasten. Voor het wegwerken van losliggende snoeren hebben we kabelgoten en kabeldoorvoeren. Zo houdt u uw balie als werkplek overzichtelijk.

Zoekt u een balie past die bij  de uitstraling van uw bedrijf?

Onze experts adviseren u graag bij de keuze van een balie die aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Wij komen graag bij u langs en daarnaast bent u ook van harte welkom in een van onze showrooms in Purmerend of Rotterdam 
Ook als u specifieke wensen of vragen heeft over de mogelijkheden van balies heeft kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 088 650 1234. Wij helpen u graag!