Zit sta bureau

Een zit sta bureau helpt de gebruiker om actief te werken en zittend en staand werken af te wissen. Tegenwoordig zitten we te veel achter ons bureau. Het langdurig werken in dezelfde houding kan met een zit sta bureau eenvoudig afgewisseld worden. Een sta werkplek verminderd de toenemende kantoorklachten zoals rugklachten, concentratieverlies en RSI.

Lees meer

1 / 1

De in hoogte verstelbare bureaus voor een zit sta werkplek worden steeds vaker als flex werkplekken gebruikt binnen het nieuwe werken. Zit sta bureaus zijn de ultieme vorm van ergonomie. Zowel het langdurig zitten als staan in dezelfde werkhouding is niet goed. Variëren van houding is de oplossing, dit maakt een zit sta bureau mogelijk.

Een in hoogte verstelbaar werkstation is er in diverse uitvoeringen. Bij De Projectinrichter bieden we vele varianten zit sta bureaus aan die op verschillende manieren verstelbaar zijn.

Welke soorten zit sta bureaus zijn er?

  • Elektrisch verstelbaar zit sta bureau

Met behulp van één (of meerdere) elektromotoren, is het voor de gebruiker eenvoudig mogelijk om het blad omhoog en omlaag te bewegen. Het grote voordeel van elektrisch verstelbare zit sta bureaus is dat het onafhankelijk van de belasting goed te verstellen is. Vaak zijn er mogelijkheden om de stand van het zit sta bureau voor meerdere gebruikers te onthouden, zodat de gebruiker meteen de juiste stahoogte weet te vinden.

  • Gasveer verstelbaar zit sta bureau

De meest onderschatte methode is de zogenaamde gasveer verstelling voor zit sta bureaus. Hierbij zit een gasveer in het onderstel gemonteerd, welke het gewicht van het blad van de zit sta bureaus compenseert. Op deze wijze kan je supersnel en intuïtief het blad op hoogte verstellen om staan te werken. Verder is er geen stroompunt benodigd. Dit is een techniek die zit sta werken volledig stimuleert.

Wilt u advies over een zit sta bureau?

Omdat wij begrijpen dat het maken van een juiste keuze voor zit sta bureaus niet gemakkelijk is, helpen onze experts u graag met raad en advies, passend bij uw budget en wensen. Bekijk hier ons assortiment van zit sta bureaus.