Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Conferentietafels en boardroomtafels

Conferentietafels kunnen dienen voor een meeting, presentatie of teamoverleg. De Projectinrichter heeft een ruim aanbod grote vergadertafels, waaronder verschillende soorten conferentie- en boardroomtafels.

Een succesvolle vergadering is onder andere afhankelijk van de inrichting van de vergaderruimte en de gekozen kantoormeubelen oftewel; het vergadermeubilair. De afmetingen van overlegtafels zijn variërend of zijn zelfs naar wens in te vullen. Dit zelfde geldt voor de kleur en het materiaal van het vergadertafelblad en het onderstel. Het blad kan van houtfineer zijn, maar ook van massief hout of HPL zijn. Het gekozen materiaal geeft de vergaderruimte vaak zijn eigen sfeer mee.

Of u nu opzoek bent naar een zes persoonstafel of een boardroomtafel voor grote groepen, bij De Projectinrichter bent u aan het juiste adres. De bovenstaande afbeeldingen zijn slechts ter indicatie. Graag geven wij u advies bij het uitkiezen van het juiste vergadermeubilair, bij elke vergadertafel kunnen wij uiteraard ook geschikte vergaderstoelen adviseren.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Conferentietafels.