Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Bureaustoelen kopen en vergelijken doet u bij De Projectinrichter

Een goede bureaustoel | kantoormeubelen is onmisbaar bij elke beeldschermwerkplek. Bij De Projectinrichter kunt u bureaustoelen kopen en vergelijken. Afhankelijk van uw budget en de gewenste uitstraling hebben wij een ruime collectie kantoorstoelen. Van ergonomische bureaustoelen, NPR uitvoeringen,
24 uurs bureaustoelen en bureaustoelen tot 130 kg. Onze Arbo-deskundigen scannen vrijblijvend uw werkplek op ergonomische en technische aspecten volgens de nieuwste Arbonormen. Uiteraard is een bureaustoel proefplaatsing in overleg altijd mogelijk.

Een juiste werkhouding is de eerste voorwaarde om RSI en andere beroepsziekten te voorkomen. Als u bij ons een nieuwe kantoorstoel of design bureaustoelen aangeschaft, verzorgen wij bij u op de werkplek een zitinstructie met betrekking tot de nieuwe stoel.

Bureaustoelen kunnen voorzien zijn van harde wielen, speciaal voor een zachte vloer of zachte wielen, speciaal voor een harde vloer. Indien u de juiste keuze maakt heeft u geen bureaustoelen mat nodig. Onderstaand enkele voorbeelden uit onze ruime bureaustoelen collectie.

Bekijk hier onze goedkope bureaustoel

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Bureaustoelen.